Prima pagină » Meghan Markle, tăiată încă o dată de pe listă și înlocuită! Nu mai apare curând alături de Harry?

Meghan Markle, tăiată încă o dată de pe listă și înlocuită! Nu mai apare curând alături de Harry?

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle,-taiata-inca-o-data-de-pe-lista-si-inlocuita!-nu-mai-apare-curand-alaturi-de-harry?

S-a zvonit că Meghan Markle va avea un rol măreț la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, la care urma să participe alături de soțul ei, Prințul Harry, săptămâna viitoare. Acum, numele ei a fost eliminat din program!

Misterul înconjoară rolul lui Meghan Markle la viitoarele Jocuri Invictus ale Prințului Harry, după ce numele ei ar fi fost scos din program și înlocuit cu altul. Evenimentul sportiv pentru foștii militari bolnavi și răniți, care a fost fondat de ducele de Sussex, începe sâmbătă la Dusseldorf.

Prințul Harry urmează să participe singur la ceremonia de deschidere înainte de a i se alătura Meghan Markle la turneul care durează o săptămână, la începutul săptămânii viitoare. Ghidul oficial al Jocurilor din 2023 ar fi inclus-o inițial pe Meghan și a sugerat că aceasta va urca pe scenă în timpul ceremoniei de închidere din 16 septembrie pentru a prezenta un segment despre poveștile unora dintre concurenți, scrie Mirror

Dar acum, se pare că nu există nicio mențiune despre ea într-o listă separată de pe site-ul Invictus, iar programul spune acum că segmentul despre concurenți va fi prezentat de gazda televiziunii germane Hadnet Tesfai.

O sursă a declarat pentru MailOnline că informația despre Meghan, acum eliminată, a fost actualizată din greșeală și relatează că Meghan va avea în continuare apariții la Jocuri alături de soțul ei. La evenimentul de anul trecut de la Haga, ea a ținut un discurs la ceremonia de deschidere, lăudându-l pe Prințul Harry. Cu toate acestea, în documentarul Netflix, Heart of Invictus, care se referă la Jocurile din 2022, Meghan Markle are doar apariții trecătoare.

Misterul vine în contextul în care Prințul Harry s-a întors deja în Marea Britanie pentru prima dată din iunie, pentru a participa la o ceremonie de decernare a unor premii caritabile. Prințul Harry a sărbătorit realizările și rezistența tinerilor grav bolnavi și a familiilor lor care sunt susținute de WellChild în cadrul evenimentului de joi de la Londra.

Ceremonia de decernare a premiilor are loc la un an de la moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Cel mai longeviv monarh al Regatului Unit a murit la Balmoral, în Scoția, la 8 septembrie anul trecut, la vârsta de 96 de ani, după ce a domnit timp de 70 de ani.

Meghan Markle, Prințul Harry

Imaginea 1/7: Meghan Markle, Prințul Harry

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle, tăiată încă o dată de pe listă și înlocuită! Nu mai apare curând alături de Harry?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type