Prima pagină » Meghan și-a făcut singură machiajul și coafura la Invictus Games. A fost gata într-o oră!

Meghan și-a făcut singură machiajul și coafura la Invictus Games. A fost gata într-o oră!

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-si-a-facut-singura-machiajul-si-coafura-la-invictus-games.-a-fost-gata-intr-o-ora!

Ducesa de Sussex a zburat din Los Angeles în Dusseldorf pentru a participa la Invictus Games alături de soțul său și a fost cât se poate de eficientă – s-a pregătit singură înainte de-a urca pe scena evenimentului.

Luând cuvântul la primul eveniment din competiția sportivă adresată celor cu disabilități, ducesa de 42 de ani s-a scuzat că a ajuns cu întârziere la Invictus Games și și-a justificat întârzierea ca orice mămică – a petrecut timpul cu copiii ei acasă, în Montecito, a făcut milkshake-uri și l-a lăsat la școală pe Prințul Archie (4), în timp ce micuța Prințesă Lilibet (2) a rămas acasă. Și, fiind pe grabă, n-a mai avut timp să se pregătească cum trebuie?

MailOnline susține că Meghan Markle și-a făcut singură machiajul și și-a aranjat singură părul înainte de-a urca pe scenă la evenimentul sportiv de amploare. Mai mult, ea a fost gata să iasă pe ușa camerei sale de hotel în mai puțin de-o oră.

În mod normal, soția Prințului Harry colaborează cu make-up artistul Daniel Martin, care a machiat-o în cea mai important zi din viața ei, la nuntă. Însă acesta își sărbătoarea ziua de naștere cu soțul lui, Randall Stattler, în Mexic și n-a putut s-o însoțească pe Meghan în Germania.

În ceea ce privește părul ducesei, el este coafat, de obicei, de hair stilistul George Northwood, dar nici acesta n-a fost disponibil, lucrând de zor cu Alexa Chung la deschiderea Vogue World Newsstand din Selfridges, Londra. Totuși nu e prima dată când Meghan s-a ocupat singură de aspectul ei. Când făcea parte din familia regală, se aranja adesea singură.

„Îi place să se machiaeze singură”, a dezvăluit o sursă pentru US Weekly, în 2019. Și de-atunci nu s-au schimbat multe. Sau cel puțin Meghan știe să se descurce fără ajutor specializat atunci când e nevoită.

„E atât de special (sic) să mă aflu aici și îmi pare rău că am întârziat puțin. A trebuit să stau mai mult ca să-i pregătesc pe cei mici de plecarea mea. După trei milkshake-uri și un drum la școală, am aterziat abia acum câteva ore și mă bucur mult că primul eveniment Invictus are loc aici, cu voi”, le-a spus Meghan Markle de la microfon celor 1.600 de oameni prezenți la eveniment.

Ce-i drept, Meghan arată bine la Invictus Games, este în elementul ei, fiind ovaționată de mulțimi și primită de participanți și public de parcă ar fi un star rock. Iar faptul că nu s-a aranjat excesiv pentru asemenea eveniment denotă modestia pe care vrea s-o afișeze într-o perioadă în care imaginea Ducilor de Sussex a primit niște lovituri crunte în urma criticilor primite după eșecurile lor profesionale, când branduri mari, precum Spotify, au renunțat la contractul cu ei. Cu alte cuvinte, Meghan Markle înscrie niște puncta importante la acest eveniment și arată bine în tot acest timp, nu credeți?

Mai multe pentru tine…

Meghan Markle la Invictus Games  foto   Getty jpg

Imaginea 1/5: Meghan Markle la Invictus Games foto Getty jpg

Foto – GettyImages




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan și-a făcut singură machiajul și coafura la Invictus Games. A fost gata într-o oră!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă