Prima pagină » Mirabela Dauer, despre cea mai mare iubire a vieții ei: „Am aflat că a murit. M-am amărât enorm când am auzit asta”

Mirabela Dauer, despre cea mai mare iubire a vieții ei: „Am aflat că a murit. M-am amărât enorm când am auzit asta”

de Roboțelul @ iDOR.info
mirabela-dauer,-despre-cea-mai-mare-iubire-a-vietii-ei:-„am-aflat-ca-a-murit.-m-am-amarat-enorm-cand-am-auzit-asta”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai consacrate artiste din istoria României. Mai multe generații îi recunosc vocea, însă puțini sunt cei care știu cine a fost marea iubire a artistei.

Mirabela Dauer, despre cea mai mare iubire a vieții ei

Mirabela Dauer, în vârstă de 74 de ani, a trecut prin două divorțuri, care au marcat-o. Cu toate astea, îndrăgita artistă regretă faptul că nu a mai dat o șansă iubirii și să se căsătorească pentru a treia oară. Vedeta recunoaște că îi pare rău că nu a format o căsnicie cu bărbatul pe care l-a iubit necondiționat. Din nefericire, marea sa iubire s-a stins din viață, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru artistă. 

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea.

Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza.

Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el.

Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu’, de pe YouTube.

Mirabela Dauer a trăit diferite abuzuri cu al doilea soț

Mirabela Dauer și tatăl copilului său au avut o căsnicie între 1972 – 1980, însă acești ani au fost presărați de diferite scandaluri și abuzuri, la care vedeta susține că a fost supusă în mod repetat. Picătura care a umplut însă paharul a fost în momentul în care bărbatul „a mutilat-o” complet, artista având nevoie de îngrijiri medicale la vremea aceea. 

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă’, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, notează viva. 

Citește și:  Cel mai mare regret al Mirabelei Dauer: „M-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit”

Mirabela Dauer, în război cu fiul său. Nu-și dorește să ia legătura cu el: „Nu aș vrea să mă caute”

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste din România

Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 sep 2023, 07:32 | Categorie: Vedete




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mirabela Dauer, despre cea mai mare iubire a vieții ei: „Am aflat că a murit. M-am amărât enorm când am auzit asta”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă