Prima pagină » Mirabela Dauer, pusă la zid de fani pentru ținuta purtată la 76 de ani: În ce hal te-ai îmbrăcat. Reacția artistei

Mirabela Dauer, pusă la zid de fani pentru ținuta purtată la 76 de ani: În ce hal te-ai îmbrăcat. Reacția artistei

de Roboțelul @ iDOR.info
mirabela-dauer,-pusa-la-zid-de-fani-pentru-tinuta-purtata-la-76-de-ani:-in-ce-hal-te-ai-imbracat.-reactia-artistei

Mirabela Dauer este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De curând, aceasta a urcat pe scenă la concertul bunului său prieten și coleg, Fuego. Ulterior, însă, cântăreața a fost criticată dur în online pentru ţinuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Internauții i-au atras atenţia că nu a ales deloc bine rochia, având în vedere vârsta pe care o are. Iată cum a replicat solista!

Mirabela Dauer, în război cu internauții

Pe data de 30 noiembrie 2023, Mirabela Dauer, în vârstă de 76 de ani, a luat parte la concertul lui Fuego de la Sala Palatului. Acolo, cunoscuta și îndrăgita artistă a cântat melodii destul de cunoscute publicului prezent.

Toată lumea a dansat și a fredonat piesele artistei, însă internauții nu au fost la fel de entuziasmați. Mai mult, aceștia au criticat-o pe solistă pentru ținuta purtată la eveniment.

O nouă despărțire neașteptată în showbiz? A șters toate pozele cu iubitul de pe internet

Cuplul celebru care s-ar fi despărțit.

Iulia Albu, de nerecunoscut! Cum arată iubita lui Mike acum, fanilor nu le-a venit să creadă că este ea

Iulia Albu a devenit cunoscută în România prin căsătoria cu Mihai Albu, celebrul designer de pantofi. După despărțirea de artist, vedeta a continuat să fie…

Ce rochie a purtat Mirabela Dauer la concertul lui Fuego

La evenimentul prietenului și colegului său, Mirabela Dauer a îmbrăcat o rochie de catifea, pe sub care a ales să pună o jupă. De-aici a plecat, de altfel, scandalul.

Mulți internauți i-au transmis artistei că a ales să poarte o ținută nepotrivită vârstei pe care o are. De asemenea, au existat și utilizatori care i-au spus Mirabelei Dauer că jupa nu se mai poartă în anul 2023.

Te-ar mai putea interesa și Mirabela Dauer, deschisă spre noile tehnologii. De ce a hotarât să își facă cont de TikTok: „Nu mi-a clonat nimeni contul, eu sunt” VIDEO EXCLUSIV!

Cum le-a răspuns artista cârcotașilor

După ce a citit mesajele de la internauți, Mirabela Dauer nu s-a mai abținut și a venit cu o replică pe măsură pentru ”stilistele” din mediul online. ”Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat.

Stilistelor, sub o rochie elegantă din catifea se pune întotdeauna o jupă! Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu. Se pune întodeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”, a spus cântăreața într-un video postat pe o reţea socială.

Te-ar mai putea interesa și De ce Mirabela Dauer nu vorbește cu fiul ei: „Nu aș vrea să mă caute”. Puțini știu ce mare durere se ascunde în sufletul ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mirabela Dauer, pusă la zid de fani pentru ținuta purtată la 76 de ani: În ce hal te-ai îmbrăcat. Reacția artistei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă