Prima pagină » Modul adorabil în care Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Prințesei Diana. Kate Middleton a dezvăluit

Modul adorabil în care Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Prințesei Diana. Kate Middleton a dezvăluit

de Roboțelul @ iDOR.info
modul-adorabil-in-care-printesa-charlotte-ii-calca-pe-urme-printesei-diana.-kate-middleton-a-dezvaluit

Cum așchia nu sare departe de trunchi, se pare că Prințesa Charlotte are hobby-uri similare cu cele ale Prințesei Diana, regretata sa bunică, pe care o va cunoaște doar din poveștile apropiaților.

Cele două și seamănă foarte mult. Oricum toată lumea este uimită de cât de mult îi seamănă micuța Charlotte tatălui său, Prințul William, primul născut al Prințesei Diana.

Kate Middleton a dezvăluit recent un hobby adorabil al micuței prințese, despre care tocmai s-a aflat că va deveni următoarea Prințesă Regală, după Prințesa Anne, un statut nobil și foarte onorant, care se atribuie pe viață.

Așadar, mama micuței blondine a făcut dezvăluirea în timpul vizitei sale oficiale de marți la la tipografia Standfast & Barracks, care acum face parte din Sanderson Design Group.

După ce a părăsit incinta, superba Prințesă de Wales a primit un buchet de flori și un tablou al său desenat de Emily May Catto, o fetiță în vârstă de șapte ani, care este nepoata celui mai vechi muncitor al companiei, Pete Ellison. O mare iubitoare a copiilor, Kate Middleton a interacționat cu fetița.

Kate Middleton, profimedia 0808730877 jpg

Prințesa de Wales a întrebat-o pe micuță ce hobby are. Aceasta i-a răspuns de îndată că iubește dansul, ocazie cu care Kate a făcut dezvăluirea. Se pare că fiica sa este o mare iubitoare a dansurilor, de asemenea. Adoră baletul și stepul, două activități pe care însăși Prințesa Diana le iubea și le practica. Iată cum s-a mai aflat o trăsătură comună a celor două prințese. 

Nu este prima dată când aflăm acest detaliu despre Charlotte. Atât Kate, cât și Prințul William au vorbit anterior despre dragostea pentru dans a lui Charlotte.

William i-a mărturisit asta fostului președinte maltez Joseph Muscat în 2018, iar Kate Middleton a dezvăluit pasiunea fiicei sale regizoarei baletului național englez Tamara Rojo, în 2017.

Răposata Prințesă Diana trăia pentru dans, exersa singură cu orele la Palat, după căsătoria cu Prințul Charles de atunci. Și iată că această pasiune de familie nu s-a stins, ci a fost preluată de nepoata care îi seamănă cel mai mult.

Prințesa Diana, Profimedia

Imaginea 1/5: Prințesa Diana, Profimedia

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Modul adorabil în care Prințesa Charlotte îi calcă pe urme Prințesei Diana. Kate Middleton a dezvăluit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type