Prima pagină » Momente tensionate la emisiunea Chefi la Cuțite. Ce se petrece în spatele camerelor de filmat – Evenimentul Zilei

Momente tensionate la emisiunea Chefi la Cuțite. Ce se petrece în spatele camerelor de filmat – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
momente-tensionate-la-emisiunea-chefi-la-cutite.-ce-se-petrece-in-spatele-camerelor-de-filmat-–-evenimentul-zilei

Divergențele dintre cei doi jurați „Chefi la Cuțite” au fost observate și de telespectatori. În ultima ediție a emisiunii, cea de ieri 18 septembrie, fanii au surprins o scenă care arată că între cei doi chefi duc cu adevărat o luptă la cuțite. Moment evocat chiar de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor.

Detalii din culisele emisiunii „Chefi la Cuțite”

Nu există sezon în care spiritele să se încingă în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Certurile apar în momentul în care echipele dirijate de cei trei bucătari trebuie să gătească pentru invitații show-ului culinar.

Un astfel de eveniment s-a consumat sezonul trecut, când, în urma unei dispute cei trei nu și-au mai vorbit timp de trei zile. Se pare că scenariul se repetă și în sezonul cu numărul 12 Chefi la Cuțite, doar că de această dată, lucrurile sunt serioase. Protagoniștii sunt Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Pe cei doi, pe lângă pasiunea pentru gătit îi leagă și emisiunea Asia Express. În ciuda acestui aspect, în emisiunea de aseară, telespectatorii au observat o situație pe care producătorii emisiunii vor să o țină la secret. Însă, Irina Fodor i-a dat de gol pe cei doi chefi „ Dar voi vorbiți, nu? Sunteți ok?”, este întrebarea care le-a dat de gândit fanilor emisiunii.

Cei trei jurați nu sunt prieteni

Deși deloc, convingător, Bontea a confirmat că vorbește cu toată lumea chiar și cu Scărlătescu. Fanii bănuiesc că spiritul competițional și-a făcut prezența în platoul emisiunii. Se pare că între cei doi jurați au avut o discuție aprinsă din cauza opiniilor diferite.

Fanii celor trei chefi ar fi tentați să creadă că între ei s-a creat o adevărată relație de prietenie. Dar lucrurile nu stau deloc așa. Dacă luăm în considerare declarațiile lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu ar fi de fapt

Însă, acest lucru nu pare să fie adevărat, cel puțin după spusele lui Cătălin Scărlătescu, care îi consideră pe cei doi colegi ai săi „inamici veritabili”. De fatp, adaugă Scărlă, cei trei chefi nu ar fi ieșit niciodată „ca băieții” la o bere.

Cătălin Scărlătescu: „Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci”

„ Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei”.

Ba mai mult, Scărlătescu își suspectează colegii, că fac front împotriva lui. De asemenea, Scărlă a redat un moment amuzant care i-a avut ca protagoniști pe cei trei chefi. Întâmplarea a făcut ca toți jurații să se găsească în metrou, moment la care un fan i-a cerut să facă o poză cu el, doar cu el și nu și cu ceilalți doi jurați.

„Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall (n.r. – producător de televiziune), ea mi-a spus așa: >. Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei fac front în fața mea.

Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou și au venit trei oameni: Vreau să fac poză cu tine! Păi și cu ei doi? Nu!”, a precizat Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcast-ului Fain&Simplu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Momente tensionate la emisiunea Chefi la Cuțite. Ce se petrece în spatele camerelor de filmat – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type