Prima pagină » Mortal Kombat 1, aproape de lansare: când poți încerca noul joc

Mortal Kombat 1, aproape de lansare: când poți încerca noul joc

de Roboțelul @ iDOR.info
mortal-kombat-1,-aproape-de-lansare:-cand-poti-incerca-noul-joc

Mortal Kombat 1 va putea fi jucat cu cinci zile mai devreme pentru jucătorii care cumpără ediția Premium a jocului de lupte.

Aceasta este conform modderului și inginerului invers Thethiny, care a observat că Steam și-a actualizat lista de magazin Mortal Kombat 1 pentru a confirma că pentru cei pregătiți să plătească pentru ediția de lux, vor primi personajul jucabil Shang Tsung și acces anticipat de cinci zile, începând de la 14 septembrie.

Interesant este că lista dezvăluie, de asemenea, puțin mai multe despre microtranzacțiile Mortal Kombat 1.

Conform detaliilor jocului de luptă pe Xbox, moneda din joc Dragon Krystals – dintre care 1250 vor fi incluse și în ediția premium – poate fi folosită pentru „a cumpăra funcții cosmetice pentru luptătorii tăi, cum ar fi skin-uri, palete, echipamente și multe altele”. .

Alte DLC disponibile includ Shang Tsung menționat mai sus, skinul Johnny Cage pe tema Jean-Claude Van Damme și o mulțime de pachete valutare în joc, desigur.

Vedete cât cuprinde

Editorul Mortal Kombat Warner Bros. Games a anunțat că războinicul vampir Nitara, care a debutat în Mortal Kombat: Deadly Alliance din 2002 va reveni la serie în viitorul reboot Mortal Kombat 1. De data aceasta, Nitara va fi exprimată de, și modelată după, actrița Megan Fox.

„Ea vine din acest tărâm ciudat”, a spus Fox despre Nitara în trailerul ei de dezvăluire. „Este un tip de creatură vampir, este rea, dar este și bună; ea încearcă să-și salveze oamenii. Chiar îmi place de ea. Ea este un vampir, care, evident, rezonează din orice motiv.”

Creatorul Mortal Kombat, Ed Boon, a numit echilibrul dintre oferirea violenței pe care fanii o doresc și nevoia de a igieniza jocurile pentru a le transmite în flux o „dilemă”.

Recent, Boon a reflectat asupra importanței de a le permite influențelor și creatorilor de conținut să-și monetizeze conținutul cu aromă de Mortal Kombat 1, dar a recunoscut că, dacă ar exista un mod care „oprește tot sângele sau ceva”, ar „elimina un întreg strat” a identităţii lui Mortal Kombat.

Pentru toți cei care nu au o Ediție Premium, Mortal Kombat 1 va fi disponibil pe Xbox Series X/S, PlayStation 5 și PC începând cu 19 septembrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mortal Kombat 1, aproape de lansare: când poți încerca noul joc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google