Prima pagină » Moștenitoarea tronului suedez, o domnișoară superbă: Prințesa Estelle a strălucit într-o rochie H&M

Moștenitoarea tronului suedez, o domnișoară superbă: Prințesa Estelle a strălucit într-o rochie H&M

de Roboțelul @ iDOR.info
mostenitoarea-tronului-suedez,-o-domnisoara-superba:-printesa-estelle-a-stralucit-intr-o-rochie-h&m

În vârstă de 11 ani, fiica cea mare a Prințesei Victoria a Suediei a strălucit la o gală organizată, aseară, la Stockholm.

Prințesa Estelle a Suediei a emanat vibrații de prințesă purtând o rochie verde din tul. Rochia fetiței pare să fie aceeași rochie din colecția H&M Conscious pe care mama ei, Victoria, a purtat-o anterior cu diferite ocazii.

Estelle, care este a doua în ordinea succesiunii la tronului Suediei, și-a completat look-ul de prințesă cu balerini metalici și și-a prins părul într-o coadă de cal, cu o fundă.

Prințesa l-a ținut de mână pe fratele ei mai mic, Prințul Oscar, în vârstă de opt ani, înainte să intre în Palatul Drottningholm pentru un spectacol jubiliar în onoarea bunicului lor, Regele Carl Gustaf al Suediei.

Cel mai longeviv monarh al Suediei sărbătorește anul acesta 50 de ani pe tron. La gala organizată joi seară au fost prezenți membrii familiei regale suedeze, printre care Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Prințesa Madeleine și soțul ei, Christopher O’Neill, dar și invitați regali din străinătate, precum Regina Margrethe a Danemarcei, Prințesa Mary și Prințul Moștenitor Frederik, Regina Anne-Marie a Greciei și Regele Harald și Regina Sonja ai Norvegiei.

Prințesa Estelle și Prințul Oscar

Imaginea 1/7: Prințesa Estelle și Prințul Oscar

La eveniment, prințesa moștenitoare Victoria, în vârstă de 46 de ani, a ieșit în evidență purtând o rochie portocalie voluminoasă, în timp ce sora ei mai mică, Prințesa Madeleine, în vârstă de 41 de ani, a ales o rochie fără bretele, în nuanțe de liliac.

Cumnata Victoriei, Prințesa Sofia, în vârstă de 39 de ani, a ales pentru seara festivă o rochie cu un model mai puțin fericit, cu volane în partea de jos și într-o nuanță puternică de fuscia.

Regele Carl Gustaf, în vârstă de 77 de ani, este primul rege din istoria de peste 1.000 de ani a monarhiei suedeze care a atins 50 de ani pe tronul acestui regat.

Foto: Facebook, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Moștenitoarea tronului suedez, o domnișoară superbă: Prințesa Estelle a strălucit într-o rochie H&M

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google