Prima pagină » Câți bani face Adrian Sînă la nunțile din India. Avem mare succes acolo

Câți bani face Adrian Sînă la nunțile din India. Avem mare succes acolo

de Roboțelul @ iDOR.info
cati-bani-face-adrian-sina-la-nuntile-din-india.-avem-mare-succes-acolo

Adrian Sînă cântă la nunți, în India 

Adrian Sînă este cunoscut în India și este chemat să cânte la nunțile grandioase de acolo. Artistul este uimit de amploarea nunților de acolo, care durează „trei zile și trei nopți”, și la care participă peste 1000 de invitați. Soțul Ancăi Serea este chemat să cânte la nunți cu orchestra sa, „The Wedding Crashers”. 

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1.000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru The Wedding Crashers!”, a declarat Adrian Sînă, pentru Click!. 

Dacă nunțile din India sunt grandioase, și tariful lui Adi Sînă este pe măsură. Surse din preajma fostului solist de la Akcent au dezvăluit că sumele încasate ajung la 7000 de euro, pe eveniment. 

Adrian Sînă colaborează cu producătorii indieni, încă din anul 2011, atunci când i s-a oferit oportunitatea să producă o coloană sonoră pentru un film. De atunci, el a devenit cunoscut în rândul publicului din India, așa că este invitat frecvent să cânte în la diverse evenimente private din India sau din Pakistan. 

Câți bani face Adrian Sînă la nunțile din India. „Avem mare succes acolo”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți” 

 Adrian Sînă și „The Wedding Crashers” sunt contactați frecvent să cânte la nunți atât în România, cât și în afară. În acest context, au apărut mai multe zvonuri potriviit cărora artistul nu își onorează toate contractele atunci când vine vorba de nunțile din țară. 

„Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săpătmână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. 

Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai declarat Adrian Sînă, pentru Click! 

Sursa Foto: Facebook

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Câți bani face Adrian Sînă la nunțile din India. Avem mare succes acolo

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă