Prima pagină » OpenAI face pasul următor și lansează DALL-E 3: ce va fi nou la inteligența artificială

OpenAI face pasul următor și lansează DALL-E 3: ce va fi nou la inteligența artificială

de Roboțelul @ iDOR.info
openai-face-pasul-urmator-si-lanseaza-dall-e-3:-ce-va-fi-nou-la-inteligenta-artificiala

OpenAI se pregătește să lanseze cea de-a treia versiune a DALL-E, sistemul AI text-to-image, care se pare că îmbunătățește capacitățile predecesorului său și poate genera rezultate în aplicația ChatGPT.

Compania a demonstrat modul în care noua versiune se integrează cu ChatGPT pentru The Verge și a arătat publicației cum pot utilizatorii cere chatbot-ului să scrie o solicitare lungă și detaliată pe care o poate folosi imaginea AI.

OpenAI a declarat, de asemenea, pentru Axios că DALL-E 3 este „semnificativ mai bun” în a putea înțelege intenția unui utilizator, mai ales dacă solicitarea este lungă și detaliată.

Ce va ști să facă în plus DALL-E 3

Dacă un utilizator nu poate articula ceea ce își dorește într-un mod care poate maximiza abilitățile generatorului de imagini, atunci ChatGPT îl poate ajuta să scrie o solicitare cuprinzătoare.

În demonstrația pentru The Verge, DALL-E a produs patru rezultate pentru o solicitare promptă pentru un logo al unui restaurant în ChatGPT.

DALL-E 3 a fost, la rândul lui, proiectat pentru a fi mai bun în crearea elementelor cu care predecesorii săi și alți generatori de AI au probleme, cum ar fi reprezentările mâinilor și textelor în imagini.

În plus, ar trebui să aibă măsuri de securitate mai bune. Compania a spus că a instruit noul DALL-E să ignore anumite cuvinte din solicitări care ar putea duce la imagini explicite sau care să alimenteze ura.

Mai mult decât atât, OpenAI a implementat măsuri care ar putea preveni viitoare potențiale procese. Versiunea actuală a DALL-E poate genera imagini în stilul artiștilor aflați încă în viață, dar următoarea versiune a fost concepută pentru a refuza solicitările de acest fel.

Artiștii vor putea, de asemenea, să trimită lucrările pe care le dețin printr-un formular aflat pe site și să solicite eliminarea acestora.

OpenAI intenționează să lanseze DALL-E 3 luna viitoare pentru ChatGPT Plus și clienții business.

Noul generator de imagini va ajunge apoi către laboratoarele de cercetare OpenAI și către clienții API în această toamnă, dar compania încă nu a anunțat disponibilitatea pentru publicul larg.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OpenAI face pasul următor și lansează DALL-E 3: ce va fi nou la inteligența artificială

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă