Prima pagină » OpenAI vine în ajutorul părinților: aplicația prin care aceștia își pot controla copiii ar putea salva multe căsnicii

OpenAI vine în ajutorul părinților: aplicația prin care aceștia își pot controla copiii ar putea salva multe căsnicii

de Roboțelul @ iDOR.info
openai-vine-in-ajutorul-parintilor:-aplicatia-prin-care-acestia-isi-pot-controla-copiii-ar-putea-salva-multe-casnicii

OpenAI finanțează o aplicație pentru părinți, pentru a gestiona viața copiilor lor.

CEO-ul OpenAI, Sam Altman, spune că inteligența artificială are potențialul de a automatiza sarcini obositoare și de a-i scuti pe oameni să facă o muncă mai semnificativă, dar până acum a generat în principal titluri despre modul în care „înghite” lucrările de artă ale oamenilor și alte proprietăți intelectuale.

Acum se dovedește că finanțează o aplicație de asistent personal alimentată de inteligență artificială pentru părinți, numită Milo, relatează Insider, care face parte dintr-un val de „tehnologie pentru părinți” și ar putea salva câteva căsătorii, deoarece povara managementului copiilor cade încă în mare măsură pe umerii femeilor.

OpenAI vine în ajutorul părinților

Milo, construit pe GPT-4, le permite părinților să transfere orice, de la capturi de ecran la notițe vocale în platformă și AI prelucrează aceste informații în mementouri text, invitații din calendar și alte alerte. Momentan este în modul beta.

„Știu cum se simte să fii un părinte care a uitat o zi importantă… acea dezamăgire”, a declarat CEO-ul Milo, Avni Patel Thompson, pentru Insider.

Thompson a primit finanțare de la Y Combinator în 2020 și a încercat în mod constant să construiască produsul, potrivit Insider, dar compania a suferit probleme de software. Finanțarea ei s-a epuizat vara trecută și a fost nevoită să concedieze angajați.

În cele din urmă, ca un ultim efort, ea a contactat Altman, care anterior a fost președinte Y Combinator. Potrivit Insider, Altman l-a conectat pe Milo cu mai multe finanțări și acces la tehnologia OpenAI.

„Nu auzi niciodată pe cineva vorbind despre puterea acestor modele de a ajuta familiile”, a spus COO OpenAI Brad Lightcap către Insider.

Milo pare cel mai bun caz de utilizare pentru AI pentru consumatori. Deși rămân întrebări cu privire la confidențialitatea datelor – ai preda de bunăvoie informații vitale despre tine și despre cei dragi companiilor de inteligență artificială atunci când nu cunoaștem conținutul cutiilor lor negre? – va fi interesant de văzut dacă asistenții personali ar putea face față acestor sarcini.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OpenAI vine în ajutorul părinților: aplicația prin care aceștia își pot controla copiii ar putea salva multe căsnicii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă