Prima pagină » OPPO A18 a debutat: telefon de buget cu design elegant, camere modeste, slot microSD

OPPO A18 a debutat: telefon de buget cu design elegant, camere modeste, slot microSD

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-a18-a-debutat:-telefon-de-buget-cu-design-elegant,-camere-modeste,-slot-microsd

OPPO A18 tocmai a debutat şi este unul dintre cele mai accesibile telefoane de pe piaţă. Vorbim despre un model de sub 900 de lei, care vine cu dotări modeste, pe care le aflaţi mai jos. Culmea e că designul e mai arătos decât indică specificaţiile.

Sunt totuşi câteva semne cu privire la zona în care activează şi anume bretonul picătură din zona frontală, care găzduieşte camera de 5 megapixeli pentru selfie. Tot în față găsim ecranul IPS LCD de 6.56 inch (mă bucur că nu mai sunt TFT-uri în ziua de azi), cu rezoluţie HD+ totuşi şi refresh rate de 90 Hz.

OPPO A18

În spate găsim o cameră principală de 8 megapixeli şi un senzor Bokeh de 2 megapixeli. OPPO A18 este dotat cu acelaşi procesor MediaTek Helio G85 ca şi OPPO A38 (lansat recent) şi aduce 4 GB RAM şi 128 GB stocare. Din fericire are şi slot microSD. Pe partea software avem parte de Android 13, cu ColorOS 13.1. 

Lista de specificaţii e întregită de o baterie de 5000 mAh, iar telefonul se va vinde pe nuanţele negru lucios şi albastru lucios. A se remarca aici corpul subţire, muchiile plate şi zona alungită a modulului foto.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO A18 a debutat: telefon de buget cu design elegant, camere modeste, slot microSD

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă