Prima pagină » Oppo Reno 10 5G review in romana

Oppo Reno 10 5G review in romana

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-reno-10-5g-review-in-romana

Uite Oppo Reno 10 5G review in romana. In aceasta zi de weekend avem ceva special pentru cititorii/vizitatorii site-ului nostru 🙂

Va precizam ca am incheiat cu perioada de teste pentru noul smartphone mid-range premium Reno 10 al brand-ului chinezesc Oppo 🙂

In articolul de astazi (mai bine zis review 🙂 ) va prezentam pe larg tot ceea ce ni s-a intiparit in minte dupa perioada de butonare.

Pentru a va starni la maxim interesul legat de device, mentionam ca el dispune de ecran high-end, chipset nou si rapid, baterie potenta, camera telephoto performanta etc. ‘Suna’ bine ? Noi suntem convinsi ca da 🙂

Oprim aici partea introductiva si trecem la treaba. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta.

Oppo Reno 10 5G review in romana

Oppo Reno 10 5G review in romana – DESIGN

Oppo Reno 10 5G review in romana

Smartphone-ul are un design foarte elegant, o carcasa solida si o constructie semi-premium (sticla pe fata/spate, rama din plastic pe margini).

Spatele din sticla arata superb, nu este alunecos si e vopsit intr-o nuanta de gri. Legat de soliditate/durabilitate, pe site-ul oficial nu se mentioneaza nimic legat de prezenta protectiei la apa/praf (IP52/54).

Cu toate acestea, pe timpul testarii, smartphone-ul a incasat cu brio stropi de apa (am prins o vreme extrem de calduroasa; hidratarea/racorirea constanta era obligatorie).

Cand device-ul este expus la o sursa de lumina, griul capata o nuanta de argintiu. Noi credem ca arata foarte bine 🙂 Aaaa… sa nu uitam. In lumina, pe spate pot fi observate ‘granule’ marunte 🙂

Mentionam ca pe spate, urmele de amprente si praf nu sunt vizibile. Excelent 🙂

Oppo Reno 10 5G review in romana

Oppo Reno 10 5G review in romana

Pe spate, elementul de design care acapareaza toata atentia este modulul camerei principale. El arata bine si are un aspect impozant.

Insa, trebuie spus ca modulul camerei iese un pic cam mult in afara suprafetei din sticla. O sa privim mai de aproape acest aspect in cateva momente.

Coboram spre partea de jos iar in partea laterala gasim inscriptionat logo-ul oppo.

Smartphone-ul are profil slim de 7.99mm si cantareste sub 190 grame (185). Niste valori bune. Rama din plastic de culoare argintie este slim pe laterale si ceva mai groasa pe marginile de sus/jos.

Oppo Reno 10 5G review in romana

Ne mutam in partea frontala iar aici ne intampina un display echipat cu 6.7 inci, format 20:9 si perforatie asezata sus pe mijloc.

Oppo Reno 10 5G review in romana

Observam ca display-ul are margini curbate.

Oppo Reno 10 5G review in romana

Partea frontala este minimalista si foarte eleganta 🙂

Mai admiram inca odata profilul slim al smartphone-ului (de aceasta data cu ecranul orientat in sus).

Oppo Reno 10 5G review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Oppo Reno 10 5G review in romana

Deasupra ecranului avem un orificiu in care sunt incorporate difuzorul pentru apeluri si unul din cele 2 difuzoare audio.

Mentionam ca sunetul in convorbiri este de calitate (volum generos, voci clare, semnal bun). Apropo de semnal (Digi Mobil), testarea device-ului a fost facuta in Cluj Napoca.

Pe marginea de sus avem (de sus in jos) un microfon, senzorul infrarosu si 2 orificii prin care este emis sunet. Observam ca marginile de sus si jos sunt frumos rotunjite la colturi.

Apropo de marginea de jos, aici gasim (de sus in jos) slotul Dual SIM hibrid, cel de-al 2-lea microfon, portul USB C 2.0 si cel de-al 2-lea difuzor audio.

Facem trecerea catre marginile laterale. Ce din partea stanga nu contine niciun element. Pe marginea laterala dreapta avem incluse inspre partea de sus tasta de ajustare volum si butonul de power. Acestea sunt usor de gasit/apasat si lasa un feedback bun (la apasare).

Oppo Reno 10 5G review in romana

Ne indreptam din nou privirea catre partea din spate si admiram de aproape modulul camerei principale (dispune de 3 senzori). El arata elegant.

Senzorii sunt acoperiti cu sticla iar modulul are ‘baza’ metalica frumos slefuita pe margini de jur imprejur.

Modulul camerei principale are dimensiune generoasa si iese destul de mult in afara carcasei.

Sticla de pe spate este curbata inspre extremitatile laterale. Arata foarte elegant.

Facem pasul catre zona frontala si observam ca display-ul curbat este ‘lipit’ direct pe rama argintie. Nu putem trece cu vederea faptul ca display-ul vine cu folie gata preaplicata. Un plus evident.

Oppo Reno 10 5G review in romana – AUDIO

Oppo Reno 10 5G review in romana

Smartphone-ul dispune de boxe stereo (una pozitionata pe marginea de jos, una pozitionata in difuzorul pentru apeluri; pe marginea de sus avem 2 orificii prin care este emis sunet). Va precizam ca boxele stereo dispun de optimizare cu tehnologia Real Sound.

Cele doua boxe suna bine. Difuzoarele au un volum generos, emit un sunet clar/placut, exista o usoara tenta de bass iar boxele nu distorsioneaza cand sunt urcate la maxim. Excelent 🙂

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oppo Reno 10 5G review in romana

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type