Prima pagină » Pe gustul copiilor! Prințesa de Wales s-a jucat și i-a distrat pe micuții cu nevoi speciale din Kent

Pe gustul copiilor! Prințesa de Wales s-a jucat și i-a distrat pe micuții cu nevoi speciale din Kent

de Roboțelul @ iDOR.info
pe-gustul-copiilor!-printesa-de-wales-s-a-jucat-si-i-a-distrat-pe-micutii-cu-nevoi-speciale-din-kent

Adorabila Kate Middleton a gâdilat burtici și le-a povestit copilașilor lucruri amuzante despre mezinul său, Prințul Louis.

Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (1) jpg

A fost distracție mare ieri în Kent. Splendida Prințesă de Wales a participat activ la o ședință de joacă mai specială. O sesiune desfășurată în așa fel pentru a dezvolta senzorial copiii cu nevoi speciale.

Ca de fiecare dată când interacționează cu micuții, Kate Middleton se comportă admirabil. Știe să se joace, e amuzantă și e cucerită iremediabil de copii. O vedem atât de des în prezența lor, încât putem să înțelegem aluzia amuzantă a Prințului William în urmă cu câteva luni, când glumea și spunea că ar evita întâlnirile cu micuții drăgălași, că dacă o ține tot așa, probabil că Prințesa de Wales își va dori și al patrulea copil.

Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (10) jpg

Deocamdată cei doi Prinți de Wales au trei copii: Pe Prințul George, pe Charlotte și pe mezinul Prinț Louis. Exact despre Louis a povestit ieri frumoasa Kate, spre deliciul copiilor și educatorilor prezenți în Kent.

Întâlnirea de ieri face parte din campania ”Shaping Us”, în care Catherine este implicată. Prințesa are în desfășurare un program dedicat importanței educație timpurii de care se ocupă foarte serios și căruia îi alocă mult timp.

Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty

Imaginea 1/10: Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty

Latura maternă a lui Kate Middleton a fost evidentă la întâlnirea sa de miercuri. Ea s-a jucat pe covor, a gâdilat burtici, a stat spate în spate cu copiii, s-a jucat cu beteală și hârtie mărunțită.

Vizita ei la Centrul Orchards din Sittingbourne, Kent, este de referință, pentru a sublinia importanța sprijinirii copiilor cu nevoi educaționale speciale și dizabilități dar și a familiilor acestora, scrie Daily Mail.

Micuții au fost încântați de vizita princiară, iar o fetiță a descris-o adorabil: ”E foarte drăguță.”

Vizita oficială semnalează importanța începutului școlar al fiecărui copil din Marea Britanie și Țara Galilor, indiferent de nevoile educaționale pe care le are. Ieri, au fost prezenți copii care suferă de diferite afecțiuni, printre care dificultăți de comunicare socială, autism, nevoi complexe sau sindrom Down.

Practicanții instruiți de Asociația Națională Portage, care își sărbătorește anul acesta 40 de ani în Marea Britanie și supraveghează 110 servicii în toată țara, au fost de asemenea la fața locului, pentru a ajuta.

Prințesa, care a zburat la Sittingbourne cu elicopterul, s-a jucat cu copiii și a discutat cu personalul și părinții. Vizita a fost o reușită absolută.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Pe gustul copiilor! Prințesa de Wales s-a jucat și i-a distrat pe micuții cu nevoi speciale din Kent

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google