Prima pagină » Photoshop este disponibil acum în versiunea web, la pachet cu soluții AI precum Generative Fill

Photoshop este disponibil acum în versiunea web, la pachet cu soluții AI precum Generative Fill

de Roboțelul @ iDOR.info
photoshop-este-disponibil-acum-in-versiunea-web,-la-pachet-cu-solutii-ai-precum-generative-fill

Ultimele zile ale lunii septembrie vin la pachet cu lansări importante, precum este și cazul lui Adobe Photoshop în versiunea web. Dacă ai o licență activă pentru celebrul editor foto, de astăzi poți accesa și varianta web, la pachet cu aproape toate tool-urile pe care le folosești în mod normal, inclusiv din rândul celor care se bazează pe AI cum este cazul lui Generative Fill sau Generative Expand.

Adobe Photoshop

Aflăm pentru început faptul că Adobe a colaborat cu utilizatorii din comunitate și a primit feedback, astfel că oferă acum și o experiență mai simplificată pentru începători în ale Photoshop-ului. Interfața este mai user-friendly, avem tool-urile organizate mai bine și la care poți ajunge mai rapid. Toate numele lor sunt vizibile în toolbar.

Adobe photoshop web

 Așa cum spuneam și mai sus, poți accesa și Generative Fill din versiunea browser de Photoshop, astfel că poți prompt-uri în peste 100 de limbi pentru a produce rezultate realiste, așa cum se vede și în exemplul de mai sus. Adobe a mai inclus și un task bar contextual, cu sugestii pentru simplificarea acțiunilor comune. În viitor versiunea web va include și alte tool-uri precum patch, pen sau suport smart object. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Photoshop este disponibil acum în versiunea web, la pachet cu soluții AI precum Generative Fill

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type