Prima pagină » Va fi ca după Armageddon! Regele Charles taie în carne vie, suveranul vrea o monarhie cât mai subțiată

Va fi ca după Armageddon! Regele Charles taie în carne vie, suveranul vrea o monarhie cât mai subțiată

de Roboțelul @ iDOR.info
va-fi-ca-dupa-armageddon!-regele-charles-taie-in-carne-vie,-suveranul-vrea-o-monarhie-cat-mai-subtiata

Familia regală „se va micșora”, deoarece regele Charles va face „mai multe schimbări” în anii următori, susține un expert regal.

Regele Charles este sfătuit să schimbe din temelii structura monarhiei britanice. Potrivit unui expert regal, este o mișcare necesară, care va subția dramatic numărul membrilor activi.

Fostul majordom regal al lui Charles, Grant Harrold, spune că monarhul a vrut să-și aducă o contribuție evidentă în structura ”Firmei”, respectând în același timp tradițiile stabilite de mama sa, regina Elisabeta a II-a.

Expertul e de părere că nu se oprește aici, amintind numărul mic al membrilor care își fac apariția la balconul regal. Imaginea de anul acesta de la Trooping the Color este un exemplu excelent.

El a declarat Slingo: „Pe vremea reginei, balconul arăta ca Piccadilly Circus, acum e ca după Armageddon, complet diferit.” Și într-adevăr, schimbarea este notabilă!

”Regele Charles a concentrat familia regală. Este reprezentată doar de miez. Și acești membri o vor duce mai departe, renunțându-se din mers la ce este în plus. Imaginea membrilor nesemnificativi va păli în timp”, a spus Grant Harrold, notează Express.

”Nu vor mai alege oameni care să-i reprezinte. Oricum, el întotdeauna, încă din tinerețe, și-a dorit un număr mic al reprezentanților.”

Inclusiv prințesele Eugenie și Beatrice par lăsate în urmă. Trei figuri sunt emblematice la ora actuală, în noua viziune modernă a monarhiei, o instituție veche ce încearcă din răsputeri să nu devină o povară pentru ”supuși”, în aceste vremuri moderne.

Ca un vizionar, încă de când Prințesa Diana trăia, Charles încerca să-i transmită Reginei Elisabeta că la Palat este prea multă risipă și prea multă aglomerare.

Monarhul reușește cât de cât să subțieze clanul. Însă adevărata provocare va veni pentru Prințul William, care mai mult ca sigur va avea un tron sau nu va mai avea nimic. Iar popularitatea pare cuvântul de ordine pentru Prinții de Wales, care fac tot posibilul să cucerească simpatia britanicilor, cărora li se va cere sprijinul, la un moment dat.

Foto: Getty și Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Va fi ca după Armageddon! Regele Charles taie în carne vie, suveranul vrea o monarhie cât mai subțiată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google