Prima pagină » Povestea domnișoarei de onoare a Prințesei Diana: ce s-a ales de frumoasa cu trup de model

Povestea domnișoarei de onoare a Prințesei Diana: ce s-a ales de frumoasa cu trup de model

de Roboțelul @ iDOR.info
povestea-domnisoarei-de-onoare-a-printesei-diana:-ce-s-a-ales-de-frumoasa-cu-trup-de-model

Nepoata protectorului lui Charles, Lordul Mountbatten, și, totodată, fina actualului rege a avut un loc în față la spectacolul regal britanic.

Conexiunile acestei aristocrate în vârstă de 56 de ani, pe numele ei India Hicks, cu familia regală britanică sunt multiple.

India Hicks profimedia 0235756704 (4) jpg

Este, în primul rând, nepoata lui Louis Mountbatten, odată cel mai important om din Anglia, care a mijlocit mariajul dintre Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, nepotul lui matern. Mai mult decât atât, bunicul Indiei este și cel care i-a oferit lui Charles afecțiunea după care tânjea în copilărie, înlocuindu-l neoficial pe Philip în rolul de tată. Și nu în ultimul rând, Lord Mountbatten, ultimul Vicerege al Indiei, a fost și un bărbat cu preferințe sexuale controversate, umblând vorba c-ar fi participat la orgii sau c-ar fi avut legături amoroase cu bărbații.

Fiică a lui Lady Pamela Hicks, veche doamnă de companie a răposatei regine, fermecătoarea India este fina lui Charles al III-lea, pe care l-a descris drept „remarcabil”. Și cu care aceasta a împărțit o tragedie… În 1979, în timp ce Hicks se afla în vacanță în Irlanda cu familia Mountbatten, i-a trecut moartea pe la ureche. Mai mulți membri ai familiei, inclusiv Lordul Mountbatten, au decis să plece într-o excursie pe mare, la pescuit. India, pe atunci în vârstă de 11 ani, a optat să rămână în oraș și să se uite, în schimb, la un film, decizie care i-a salvat viața. Barca a fost aruncată în aer de o bombă instalată de organizația paramilitară IRA, ucigându-l pe Lordul Mountbatten și pe nepoții săi, Nicholas și Timothy Knatchbull, un asasinat care a zguduit regatul și care-a lăsat-o pe India fără bunic și verișori, iar pe Charles fără protectorul său.

Imaginea 1/5: India Hicks la nunta Dianei cu Charles (foto stânga sus, lângă Charles)

India Hicks a fost catapultată către o oarecare faimă regală atunci când a fost aleasă să fie una dintre domnișoarele de onoare de la nunta Prințului Charles cu Prințesei Diana, în 1981. Ea și-a amintit, mai târziu, că inițial a fost „îngrozită” atunci când viitorul rege a întrebat-o dacă vrea acest rol important la nuntă, căci fata nu știa mare lucru despre protocol și cutume regale. Cu toate acestea, ea și-a făcut treaba cu brio, fiind, la cei 13 ani ai săi, una dintre cele mai mari de vârstă domnișoare de onoare de la nunta Prinților de Wales: „În ciuda rezervelor mele cu privire la rochia pe care trebuia s-o port, am fost foarte mândră în acea zi”.

India a crescut frumos nu doar fizic, ci și din punct de vedere al pasiunilor. A studiat fotografia la New England School of Photography din Boston, Massachusetts, dar la scurt timp după absolvire, a preferat să treacă și în fața aparatului, ca model pentru Ralph Lauren, printre alții. În 1996, India s-a mutat în Bahamas, acolo unde a publicat cărți, a promovat produse pentru casă și frumusețe, a produs propria linie de bijuterii și a dus o viață ca-n broșurile turistice, pe scurt. Tot acolo și-a întâlnit și soțul, pe David Flint Wood, un bărbat pe care-l cunoștea din copilărie, dar cu care s-a reconectat ca adult. De fapt, frumoasa aristocrată a rămas însărcinată cu primul lor copil la doar patru luni după ce s-a mutat în Bahamas. În prezent, cei doi sunt părinții a nu mai puțin de cinci copii, inclusiv un fiu pe care l-au adoptat de la o chelneriță locală care a murit de cancer la sân. Și asta fără să fie căsătoriți, căci India și David au făcut pasul la altar de-abia în 2021, după 25 de ani de relație, când s-au căsătorit, într-un final, într-un sătuc din Oxfordshire.

India Hicks, fina regelui Charles, care locuieste in Bahamas   Instagram (12) jpg

La începutul acestui an, India Hicks a făcut valuri atunci când a dezvăluit că mama ei, Lady Pamela Hicks, una dintre singurele două domnișoare de onoare de la nunta Reginei Elisabeta a II-a aflate încă în viață, nu a fost invitată la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla. Lucru cu atât mai greu de digerat cu cât regele este nașul ei și unul dintre regalii care i-au iubit cel mai mult bunicul. „Unul dintre secretarii personali ai regelui a sunat pentru a transmite un mesaj de la rege. A explicat că această încoronare urma să fie foarte diferită de cea a Reginei, cu 2.000 de invitați în loc de 8.000, ușurând astfel povara statului”, a scris India într-o postare pe Instagram. „Regele transmite marea sa dragoste și scuze, știe c-a ofensat multe familii și prieteni cu lista redusă de oaspeți. Dar mama nu a fost deloc supărată. Mi s-a părut foarte drăguț din partea regelui”, a spus ea.

Un reproș făcut cu foarte mare eleganță, așa cum doar o aristocrată îl poate face…

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Povestea domnișoarei de onoare a Prințesei Diana: ce s-a ales de frumoasa cu trup de model

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type