Prima pagină » Preț și disponibilitate Apple AirPods Pro 2 (2023) în România

Preț și disponibilitate Apple AirPods Pro 2 (2023) în România

de Roboțelul @ iDOR.info
pret-si-disponibilitate-apple-airpods-pro-2-(2023)-in-romania

Evenimentul Apple din data de 12 septembrie nu a însemnat doar iPhone 15, asta pentru că am avut parte și de alte noutăți, precum varianta upgrade AirPods Pro 2 (2023), actualizată cu port USB-C. O găsim deja la precomandă și pe plan local, motiv pentru care astăzi am pregătit un articol dedicat Preț și Disponibilitate prin intermediul căruia vei afla cât costă și de unde pot fi achiziționate.

AirPods Pro 2 2023

Pentru că vorbeam despre schimbări, în primul rând intrarea Lightning de la bază a fost înlocuită acum cu una USB Type-C, în linie cu ce oferă și noile telefoane. Avem de asemenea certificare IP54 pentru rezistență la apă și praf, ugprade de la IPX4 pe modelul standard, iar o altă noutate constă în suportul 20-bit, 48 kHz Lossless Audio (doar în tandem cu Vision Pro). 

AirPods Pro 2 2023, prețuri în România: 

  Preț Disponibilitate
eMAG  1349 lei Precomandă
Flanco 1349 lei Precomandă
Compari     

Căștile dispun de anulare activă a zgomotului de fond, control tactil pe tija căștilor și de conectivitate UWB. Autonomia este de până la 6 ore și asta cu ANC activ. Totalul urcă la 30 de ore cu ajutorul tocului de transport/încărcare. Dacă îți iei un iPhone 15 vei putea încărca aceste căști folosind cablul USB-C.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Preț și disponibilitate Apple AirPods Pro 2 (2023) în România

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type