Prima pagină » Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, definiția eleganței la opera din Bruxelles

Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, definiția eleganței la opera din Bruxelles

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-eleonore-si-regina-mathilde-a-belgiei,-definitia-elegantei-la-opera-din-bruxelles

O minunată ieșire mamă-fiică, în capitala Belgiei. Prințesa Eleonore este mezina Regelui Filip al Belgiei și al Reginei Mathilde.

Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Foto Profimedia

Cele două importante membre regale au mers împreună la operă. Eleganta Regina Mathilde a Belgiei, care are patru copii cu Regele Filip, a fost superbă într-o ținută clasică și maiestuoasă, totodată.

Maiestatea Sa a îmbrăcat pantaloni negri, lejeri, și o bluză aurie, cu detalii florale negre, croi drept și mâneci trei sferturi. De asemenea, a purtat o pereche de cercei aurii, imenși.

Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Profimedia (4) jpg

Prințesa Eleonore a menținut o notă mai discretă, într-o ținută neagră. Pantaloni negri, largi și o bluză fără mâneci.

Adolescenta în vârstă de 15 ani și-a purtat părul blond desfăcut. Cele două membre regale de vază s-au răsfățat cu un spectacol deosebit al Cassandrei, la Opera De Munt – La Monnaie din Bruxelles.

Spectacolul aparține compozitorului belgian Bernard Foccroulle, care aduce direct la operă problema stringentă a climei. Subiectul o urmărește pe Cassandra, fiica regelui Priam al Troiei, care este capabilă să vadă viitorul, dar nu este auzită când încearcă să își împărtășească ale sale cunoştinţe.

În capodoperă se ridică o întrebare legitimă. Cine este Cassandra astăzi, care întrevede dezastrele inevitabile ale vremurilor noastre, dar nimeni nu o aude?

Regina Mathilde a Belgiei, în vârstă de 50 de ani, și mezina sa adolescentă au discutat înainte de a merge la locurile lor cu domnul Foccroulle.

Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Profimedia

Imaginea 1/2: Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, Profimedia

Duo-ul mamă-fiică a fost splendid, sunt de părere criticii regali.

Tânăra prințesă s-a bucurat desigur să iasă la spectacol, în cursul săptămânii. Eleonore învață la Colegiul Heilig Hart, gimnaziu cu studiul în limba olandeză din Wezembeek-Oppem, aproape de Bruxelles. Ea locuiește cu părinții ei și cu frații ei mai mari Prințesa Elisabeta, 21 de ani, Prințul Gabriel, 20 de ani, Prințul Emmanuel, 17 ani, la Palatul Regal Laeken din capitala Belgiei.

Regele Filip s-a căsătorit cu Mathilde d’Udekem d’Acoz pe 4 decembrie 1999 la Bruxelles, iar mireasa a purtat o creație Natan.

Regele a urcat pe tron ​​pe 21 iulie 2013, după abdicarea tatălui său, regele Albert al II-lea, din motive de sănătate. Filip este cel mai mare copil al regelui Albert al II-lea și al reginei Paola, care sunt și părinții prințesei Astrid, în vârstă de 61 de ani, și ai prințului Laurent, în vârstă de 59 de ani.

În timpul verii, palatul regal belgian a lansat câteva portrete noi uimitoare ale Regelui Filip și ale Reginei Mathilde, chiar înainte de cea de-a zecea aniversare a monarhului pe tron.

Regele Philippe și Regina Mathilde

Imaginea 1/6: Regele Philippe și Regina Mathilde

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Eleonore și Regina Mathilde a Belgiei, definiția eleganței la opera din Bruxelles

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google