Prima pagină » Rockstar își lansează propriu serviciu online: Cât costă să ai acces la jocurile GTA

Rockstar își lansează propriu serviciu online: Cât costă să ai acces la jocurile GTA

de Roboțelul @ iDOR.info
rockstar-isi-lanseaza-propriu-serviciu-online:-cat-costa-sa-ai-acces-la-jocurile-gta

Serviciul de 6 USD pe lună va avea o selecție rotativă de titluri Rockstar Games descărcabile.

Rockstar a anunțat că abonații GTA+ vor avea acum acces la o selecție rotativă de jocuri Rockstar. La lansare, membrii pot descărca și juca Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, remasterul din 2021 al clasicilor de la începutul secolului al XXI-lea GTA III, GTA: Vice City și GTA: San Andreas.

Jocurile vor fi disponibile numai pentru platforma de consolă la care este legat abonamentul dvs. GTA+. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition costă în mod obișnuit 60 de dolari, așa că aceasta ar putea fi o modalitate ieftină și ușoară de a revedea trio-ul de pionieri din lumea deschisă. Trilogia remasterizată șlefuiește grafica învechită a originalului cu iluminare nouă și îmbunătățiri de mediu, texturi de înaltă rezoluție, distanțe mai mari de desen, comenzi moderne și direcționare rafinată.

Un serviciu cerut

Remake-ul din 2021 începe cu influentul Grand Theft Auto III (2001), care a uimit jucătorii de la începutul mileniului cu vastul său (pentru zilele sale) cutie de nisip deschisă din Liberty City. GTA din 2002: Vice City s-a bazat pe această formulă în timp ce a adăugat un protagonist cu voce, Tommy Vercetti (răposatul Ray Liotta), împreună cu o abundență de nostalgie și satira anilor 1980.

GTA: San Andreas a încheiat trilogia în 2004 cu un domeniu mai larg (se întinde pe trei orașe) și o coloană sonoră hip-hop memorabilă din anii 1990; mergi în pielea lui Carl „CJ” Johnson (Christopher Bellard), în timp ce acesta se întoarce la casa sa din Grove Street după cinci ani de plecare.

GTA+ a fost lansat în 2022 pentru jucătorii GTA Online de pe PS5 și Xbox Series X/S. Pe lângă sortimentul rotativ de jocuri, programul de 6 USD pe lună oferă avantaje precum o depunere lunară de 500.000 USD în monedă virtuală și recompense rotative precum vehicule din joc, haine, proprietăți, arme și recompense bonus pentru misiuni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rockstar își lansează propriu serviciu online: Cât costă să ai acces la jocurile GTA

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă