Prima pagină » Produsele accesibile CMF by Nothing sosesc oficial pe 26 septembrie: Smartwatch, căști wireless, încărcător GaN de 65W

Produsele accesibile CMF by Nothing sosesc oficial pe 26 septembrie: Smartwatch, căști wireless, încărcător GaN de 65W

de Roboțelul @ iDOR.info
produsele-accesibile-cmf-by-nothing-sosesc-oficial-pe-26-septembrie:-smartwatch,-casti-wireless,-incarcator-gan-de-65w

Undeva la începutul lunii august CEO-ul Nothing, Carl Pei, anunța brand-ul de accesorii CMF by Nothing. E vorba despre un sub-brand sub care vor debuta produse mai accesibile, care va rivaliza pe piață cu companii chineze precum Redmi, realme, cel mai probabil. Am aflat deja ce produse ar pregăti compania sub acest brand, dar azi avem o dată oficială de debut pentru acestea: 26 septembrie. Mai jos avem detalii.

Lansarea din 26 septembrie va fi organizată în India, semn că produsele CMF vor ajunge în principal în această regiune. Chiar șeful Nothing din India a confirmat debutul pe contul său de Twitter, deci informația vine pe plan oficial. Nu avem teasere încă pentru produsele ce vor debuta, dar și-au făcut apariția pe web în urmă cu ceva timp. Ar fi vorba despre un smartwatch, o pereche de căști și un încărcător GaN de 65W. 

Watch Pro by CMF

Smartwatch-ul aduce un ecran AMOLED generos, de 1.96 inch, iar ceasul ar oferi functionalitate Always On Display (AOD), luminozitate de 600 nits, refresh rate de 50Hz. Are display plat, corp ce aduce colțuri rotunjite și o curea fabricată din cauciuc portocalie. 

Dispozitivul va avea GPS, Bluetooth 5.3, protecție IP68 pentru rezistență la apă și praf + baterie de 330 mAh care ar trebui să asigure până la 13 zile de utilizare. Va aduce un senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, pentru determinarea nivelului de oxigen din sânge, a ciclurilor de somn și a stresului. El va dispune de 100 de watch face-uri, iar utilizatorii vor putea accesa peste 100 de antrenamente sportive în scopul monitorizării fitness.

Despre căști nu avem prea multe informații. S-ar numi Buds Pro by CMF, ar aduce o autonomie de 11 ore și ar beneficia de tehnologie Ultra Bass. În imagini apărea pe web și un încărcător GaN de 65W 3-in-1. El va avea 2 porturi USB-C și unul USB-A.

Aceste produse au primit și prețuri în trecut, dar urmează să vedem dacă informațiile se vor adeveri. Iată cât ar costa:

  • CMF Watch Pro – 55 de dolari
  • CMF Buds Pro – 43 de dolari
  • CMF Power 65W GaN – 37 de dolari

Aflăm toate detaliile despre noul brand CMF by Nothing și despre produsele din portofoliu pe 26 septembrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Produsele accesibile CMF by Nothing sosesc oficial pe 26 septembrie: Smartwatch, căști wireless, încărcător GaN de 65W

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă