Prima pagină » Produsele Sonos dau startul primăverii! Sunet excelent, acum și în orice anotimp, cu modele ca Roam, Move 2, Era 100

Produsele Sonos dau startul primăverii! Sunet excelent, acum și în orice anotimp, cu modele ca Roam, Move 2, Era 100

de Roboțelul @ iDOR.info
produsele-sonos-dau-startul-primaverii!-sunet-excelent,-acum-si-in-orice-anotimp,-cu-modele-ca-roam,-move-2,-era-100

Primăvara și-a intrat în drepturi oficial, iar asta reprezintă un prilej de a ne bucura alături de cei dragi de soare, temperaturile crescând pe zi ce trece. E și o lună a cadourilor deosebite, iar produsele Sonos se încadrează perfect în această categorie. Dacă cumva nu știai ce model să alegi în 2024, aflăm azi care ar fi cele mai atractive boxe care dau startul primăverii, dar care pot fi folosite indiferent de sezon. Mai jos am detalii!

Sonos Roam – Sunet perfect pentru escapade de primăvară

Roam este o boxă portabilă, ușoară și rezistentă la apă. E alegerea perfectă pentru cei pasionați atât de muzică, cât și de călătorii. O poți lua cu tine într-o escapadă de weekend la munte, dar și la o plimbare pe malul mării. 

Boxa aduce două amplificatoare Class-H, dar și o combinație de mid-woofer pentru frecvențe medii și joase și un tweeter pentru a reda cât mai bine înaltele. Vine cu egalizator ajustabil ce aduce reglaje pentru bas, treble și volum.

Totodată, aduce un sistem Far Field Microphone cu beamforming și anulare de ecou pentru detecția vocii. Beneficiază de conectivitate WiFi și Bluetooth și aduce și funcția Sound Swap pentru ca sunetul să fie transferat facil pe cea mai apropiată boxă, doar cu o atingere de buton. O găsești în oferta eMAG în această perioadă pentru 821 lei.

Cine delicioase, acompaniate de sunet pe măsură cu Move 2

Sonos Move 2

Boxa Sonos Move 2 e compactă, dar oferă un sunet puternic indiferent de conținutul redat. E rezistentă la apă, vine cu o autonomie de până la 24 de ore și reușește să creeze o atmosferă perfectă ce poate contribui la reușita unei seri speciale. E și o idee bună de cadou pentru persoana dragă, cu ocazia primăverii. Vei găsi acest model la suma de 2449 lei.

Era 100 – Model pentru persoane creative

O altă boxă compactă din portofoliul Sonos este modelul Era 100. În ciuda dimensiunilor sale oferă un sunet puternic indiferent de conținutul redat: muzică, audio book-uri, podcast-uri.

Poate fi chiar folosită într-o configuratie home theatre. Acest model aduce un design blând cu mediul înconjurător și e proiectată într-o manieră estetitcă și modernă. Se potrivește perfect în orice încăpere, indiferent de stilul de amenajare ales.  Modelul Era 100 se vinde pentru 1289 de lei.

Recent compania a lansat și serviciul Sonos Radio, astfel că utilizatorii se pot bucura și de acest feature. Pot fi alese dintre sute de posturi radio, toate prezente într-o singură aplicație intuitivă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Produsele Sonos dau startul primăverii! Sunet excelent, acum și în orice anotimp, cu modele ca Roam, Move 2, Era 100

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă