Prima pagină » Proiectul noului restaurant construit lângă Carrefour prinde contur. Lucrările au avansat vertiginos (video, foto)

Proiectul noului restaurant construit lângă Carrefour prinde contur. Lucrările au avansat vertiginos (video, foto)

de Roboțelul @ iDOR.info
proiectul-noului-restaurant-construit-langa-carrefour-prinde-contur.-lucrarile-au-avansat-vertiginos-(video,-foto)

Pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr, în apropiere de Shopping City Sibiu, au răsărit mai multe corpuri de clădire, iar în curând, acestea vor găzdui restaurante, cafenele, farmacii și magazine. Lucrările sunt în plină desfășurare, dar cert este faptul că zona comercială se extinde, iar sibienii vor avea o ofertă mai variată în ceea ce privește cumpărăturile. 

caldiri doamna stanca

Un nou centru comercial, format din trei corpuri de clădire, se construiește pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr, în apropiere de Shopping City Sibiu. Potrivit unui memoriu de prezentare depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) în vederea obținerii autorizației necesare, principalele funcțiuni ce se vor găsi aici sunt: spații comerciale de închiriat, precum showroom, farmacii, magazine, cafenele. Pe lângă acestea, vor fi amenajate și vestiare și grupuri sanitare. 

Citește și: Nou centru comercial în Sibiu – Este la ieșire spre Șelimbăr, iar investiția se apropie de 500.000 de euro

În vecinătatea viitorului centru comercial, este ridicată încă o clădire, cu funcțiunea de restaurant. Potrivit panoului de informare amplasat la fața locului, lucrările la noul restaurant au început în toamna anului trecut, termenul de execuție prevăzut în autorizație fiind de 24 de luni. Construcția ar urma să fie finalizată în luna octombrie 2024. Restaurantul se va deschide, deci, spre finalul anului viitor. Beneficiarul investiției este SC Bliss SRL, care deține lanțul de restaurante Super Mama. 

restaurant doamna stanca

Deocamdată nu se știe ce magazine și restaurante se vor deschide în zonă, dar odată amenajate clădirile, spațiile vor putea fi închiriate. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Proiectul noului restaurant construit lângă Carrefour prinde contur. Lucrările au avansat vertiginos (video, foto)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google