Prima pagină » Cristina Ciobănașu a rupt tăcerea după ani de zile: CE i-a spus mamei de la Botoșani

Cristina Ciobănașu a rupt tăcerea după ani de zile: CE i-a spus mamei de la Botoșani

de Roboțelul @ iDOR.info
cristina-ciobanasu-a-rupt-tacerea-dupa-ani-de-zile:-ce-i-a-spus-mamei-de-la-botosani

Cristina Ciobănașu a rupt tăcerea după ani de zile: CE i-a spus mamei de la Botoșani

Tânăra actriță cu origini botoșănene ascunde o poveste impresionantă în spate.

Cristina Ciobănașu are 26 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe din noua generație de la ora actuală. Însă, pe lângă zâmbetul ștrengar și privirea zglobie pe care o afișează mereu în spațiul public, tânăra artistă ascunde o poveste impresionantă în spate, cu final fericit.

La vârsta de 12 anișori a fost adoptată de regina telenovelelor care a învățat-o și a susținut-o în tot ceea ce înseamnă carieră și evoluție profesională.

În cadrul unui podcast, Cristina Ciobănașu a dezvăluit unei țări întregi cum a fost crescută de către mama sa de la Botoșani până să fie adoptată de către Ruxandra Ion, scrie Click.

„Întreg mediu în care am copilărit ( Botoșani – n.r) era predispus unei comunicări nefericite. Eu până să ajung la București nu am spus niciodată părinților mei <> iar în momentul în care am spus-o prima oară, țin minte, cred că aveam vreo 13 – 14 ani. Oricum Ruxandra mi-a deschis sfera aceasta de comunicare și să îmi pot exprima sentimentele fără să îmi fie rușine de ele. Țin minte că era rușinos să spui <> și nu vorbim de vreo relație amoroasă aici, vorbim de părinți, de familie, de frate. În momentul în care i-am spus mamei prima oară <> pe la 15 – 16 ani s-a înroșit, i-au dat lacrimile și nu a știut ce să spună. Deci, nu a știut să spună <> înapoi. A fost atât de șocată să audă cuvintele astea din partea copilului ei, dar după ce i-am spus următoarele dăți am simțit că a avut emoții și mi-a zis <<și mama și mama>> (te iubește – n.r)”.

a mărturisit vedeta.

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută și datorită vieții sale amoroase, deoarece aceasta s-a iubit cu actorul de telenovele, Vlad Gherman până acum doi ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare când Cristina avea 15 ani și Vlad 19. Însă, din cauza neînțelegerilor din cuplu care erau în ultima perioadă drumurile lor au luat-o în direcții diferite, astfel că Vlad Gherman se iubește acum cu Oana Moșneagu iar Cristina Ciobănașu este mai fericită ca niciodată în brațele lui Alex Mureșan.

Urmărește-ne și pe Google News

Relația dintre botoșănenii Viviana Sposub și George Burcea s-a desfășurat pe parcursul a trei ani, însă în luna august cei doi au anunțat că s-au separat.

Soții Livia și Cătălin Bordea s-au separat după 11 ani de relație,

Dragostea chiar plutește în aer! Cel puțin în cazul lui George Burcea și Viviana Sposub. Doar câteva săptămâni au stat cei doi despărțiți. Recent, s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi.

A devenit vedetă în televiziune ca reporter și prezentator de știri, dar a cunoscut faima după un amplu proiect TV pe care l-a moderat timp de 10 ani.

Tensiunile din cadrul unei emisiuni televizate încă se resimt, iar frumoasa botoșăneancă pare să fie afectată de tachinările colegelor.

După o releție de aproximativ trei ani, cei doi botoșăneni, George și Viviana au decis să se separe.

Cântăreața se pregătește de căsătorie!

După trei ani de relație, cei doi botoșăneni s-au despărțit. Frumoasa prezentatoare a fost cea care a confirmat separarea și actorul a păstrat tăcerea până acum.

Fratele Mădălinei Manole, vine cu noi acuzații șocante în cazul morții rgretatei artiste. Acesta susține că artista nu s-a fi sinucis, ci ar fi fost victima unei ucideri, iar printre cei bănuiți de rude se află soțul și soacra acesteia.

Băiatul, care s-a aflat încă de la o vârstă fragedă sub lumina reflectoarelor spune că preferă să aibă experiențe autentice, și nu pune accent pe bani.

Comediantul de la Botoșani și soția lui, Livia, s-au despărțit în urmă cu puțin timp, după ce aceasta l-a părăsit.

După trei ani de relație, cei doi botoșăneni s-au despărțit, iar Viviana s-a mutat într-un nou apartament.

Sebastian Dobrincu este un tânăr antreprenor de succes, cunoscut și în urma aparițiilor la Pro TV, în emisiuni precum Imperiul Leilor sau Survivor.

Actrița încearcă să mențină un stil de viață sănătos.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie 2023, la mai bine de doi ani de la cununia civilă. 

Mircea Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii lui la Botoșani, în urmă cu zece ani.

Andreea Bălan pare că nu a tratat cu indiferență separarea celor doi botoșăneni.

Viviana Sposub și George Burcea s-au întors în România după ce au stat câteva luni în America, acolo unde actorul a filmat pentru serialul „Wednesday”. La scurt timp după întoarcerea în țară, cei doi s-au separat.

Un apropiat al cuplului a făcut dezvăluiri despre relația din ultimul timp a celor doi.

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea se află în impas.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cristina Ciobănașu a rupt tăcerea după ani de zile: CE i-a spus mamei de la Botoșani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă