Prima pagină » PS Remote Play este disponibilă pe smart TV-urile Sony BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED

PS Remote Play este disponibilă pe smart TV-urile Sony BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED

de Roboțelul @ iDOR.info
ps-remote-play-este-disponibila-pe-smart-tv-urile-sony-bravia-xr-a95l-4k-hdr-qd-oled

Sony a anunțat că funcția PS Remote Play dezvoltată de Sony Interactive Entertainment (SIE) este acum disponibilă pe televizoarele sale BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED prin noua aplicație PS Remote Play pentru Android TV.

Smart TV Sony BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale PS Remote Play este capacitatea sa de a oferi acces la jocuri pe consolele PS5 și PS4 de la distanță. Indiferent de locul în care vă aflați, atât timp cât aveți un dispozitiv compatibil sau televizorul A95L conectat la o conexiune la Internet de mare viteză, puteți să vă folosiți de puterea PlayStation și să jucați jocurile instalate pe consola PS5 sau PS4.

Acest lucru permite jucătorilor să își acceseze consolele și să se joace chiar și atunci când sunt departe de casă.

Cu televizoarele A95L de la Sony, PS Remote Play le permite jucătorilor să treacă fără efort de la un dispozitiv la altul și să își reia jocul chiar de unde l-au lăsat.

Televizorul BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED este unul dintre primele televizoare Android care beneficiază de funcția PS Remote Play, devenind o poartă de acces către lumea jocurilor video. A95L dispune de procesorul îmbunătățit Cognitive Processor XRTM cu noua tehnologie XR Clear Image, care îmbunătățește reducerea zgomotului și claritatea în mișcare.

În plus, A95L oferă funcția Acoustic Center Sync, care sincronizează sistemul audio al televizorului și canalul central al unui soundbar Sony compatibil, transformându-l în difuzor central. Fiecare model funcționează, de asemenea, cu soundbar-urile Sony pentru a oferi 360 Spatial Sound Mapping, ce generează difuzoare fantomă și optimizarea câmpului sonor. Televizorul dispune de Acoustic Surface Audio+ cu actuatori care vibrează pentru a produce sunet pe întregul ecran, potrivindu-se cu imaginea redată.

Gama A95L le dă acces jucătorilor la funcții exclusive, inclusiv Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode, pentru o calitate optimizată a imaginii în timpul jocurilor și streamingului. Alte caracteristici includ un meniu de joc (Game Menu) în care jucătorii își pot adapta setările în funcție de preferințele lor, cum ar fi activarea sau dezactivarea VRR sau Motion Blur Reduction rapid.

Meniul de joc le permite utilizatorilor și să mărească luminozitatea în zonele întunecate pentru a repera cu ușurință obiectele și adversarii cu ajutorul Black Equalizer și pot ținti mai bine datorită a șase tipuri de ținte. O noutate în acest an este posibilitatea de a personaliza dimensiunea ecranului cu ajutorul funcției Screen Size pentru a concentra jocurile pe un ecran mai mic și mai compact.

Citește mai multe despre: sony




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: PS Remote Play este disponibilă pe smart TV-urile Sony BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google