Prima pagină » Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarații

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarații

de Roboțelul @ iDOR.info
hugh-jackman-si-sotia-lui,-deborra-lee-furness,-divorteaza-dupa-27-de-ani-de-casnicie.-primele-declaratii

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează 

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness divorțează. Cei doi, care s-au căsătorit în 1996, au anunțat vineri că se despart. 

Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire”, au spus Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, într-o declarație comună pentru People. „Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne urma propriul drum.” 

„Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră”, continuă declarația. „Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea voastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră trece prin această schimbare.” 

Ei au semnat declarația „Deb și Hugh Jackman” și au precizat: „Aceasta este singura declarație pe care o va face pe acest subiect.” 

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, când amândoi jucau în serialul australian „Corelli”. S-au căsătorit în anul următor, iar fiul lor, Oscar, a venit pe lume în anul 2000. Cei doi mai au o fiică, pe Ava, care s-a născut în anul 2005.  

În aprilie, Jackman a marcat cea de-a 27-a aniversare a căsătoriei sale și a lui Furness printr-o postare pe Instagram. „Te iubesc, Deb. Astăzi este a 27-a aniversare a căsătoriei noastre. 27 DE ANI!!! Te iubesc atât de mult”, a scris el în descrierea unei fotografii cu ei doi. „Împreună am creat o familie frumoasă. Și o viață. Râsul tău, spiritul tău, generozitatea, umorul, obrăznicia, curajul și loialitatea ta sunt un dar incredibil pentru mine. Te iubesc din toată inima mea.” 

În luna următoare, cei doi au apărut la Met Gala 2023, care reprezintă acum ultimul eveniment public la care au participat în calitate de soț și soție.

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cel mai recent au fost fotografiați împreună în iulie, când au asistat la finala masculină de la Wimbledon. 

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine în Deadpool 3 

Wolverine se întoarce oficial! Hugh Jackman va juca alături de Ryan Reynolds în așteptatul film „Deadpool” 3. Acum ceva timp, într-un interviu, Hugh Jackman a recunoscut că a făcut unele lucruri în „Wolverine” care l-ar face pe profesorul său de canto de la școala de teatru să se simtă consternat. 

Într-un interviu pentru BBC, actorul a dezvăluit că și-a deteriorat vocea țipând și urlând în timp ce îl interpreta pe personajul emblematic din universul Marvel, Wolverine, în nouă filme de-a lungul a peste două decenii.  

Falsetto-ul meu nu mai este la fel de puternic ca înainte și asta o pun direct pe seama unor mârâituri și țipete”, a declarat Jackman în cadrul emisiunii de la BBC Radio 4. „Profesorul meu de canto de la școala de teatru ar fi fost îngrozit de unele dintre lucrurile pe care le-am făcut [în Wolverine].” 

„În timpul filmelor cu Wolverine, am țipat și am urlat și am făcut lucruri care cred că mi-au afectat vocea, la care cred că lucrez”, a spus el. „Lucrez cu un profesor de canto și mă asigur că încerc să nu mă rănesc. Și chiar depun mult efort atât în mișcarea fizică, cât și în pregătirea mea vocală pentru fiecare rol.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarații

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă