Prima pagină » Răzbunarea supremă a fostului soț umilit de Meghan Markle: Trevor Engelson este acum mai bogat decât ea

Răzbunarea supremă a fostului soț umilit de Meghan Markle: Trevor Engelson este acum mai bogat decât ea

de Roboțelul @ iDOR.info
razbunarea-suprema-a-fostului-sot-umilit-de-meghan-markle:-trevor-engelson-este-acum-mai-bogat-decat-ea

Au trecut zece ani de când Meghan Markle i-a dat papucii într-un mod dureros. Cu toate acestea, fostul soț al ducesei o duce, acum, mai bine ca oricând.

Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, s-a vindecat după durerea provocată de Meghan la aproape un deceniu de la divorțul lor, deși surse apropiate acestuia susțin că producătorul de filme nu vrea nici acum să audă numele fostei sale soții.

Un prieten al lui Engelson a declarat următoarele pentru Daily Mail: „Mult timp, lucrurile au fost dificile pentru Trevor. Este un tip de treabă, dar Meghan l-a zdrobit când a cerut divorțul. Apoi, când ea a început să iasă cu Prințul Harry, acesta a fost zdrobit din nou pentru că i s-a amintit constant de ea din cauza publicității din jurul căsătoriei. Dar acum totul a rămas în trecut. Când l-am văzut recent, mi-a povestit că este mai fericit ca niciodată, că îi place să fie tată și că nu s-a simțit niciodată mai împlinit.”

Prietenul citat a mai adăugat: „Toată lumea din viața lui Trevor știe că nu trebuie să menționeze cuvântul M. A mers mai departe și, în anumite privințe, ai putea spune că are o viață mai bună decât a lui Meghan. Probabil că are mai mulți bani decât ea acum, face ceea ce îi place și nu apare în lumina reflectoarelor. Este răzbunarea supremă.”

Într-adevăr, Trevor, în vârstă de 46 de ani, și-a văzut viața personală și profesională înflorind în ultimii ani.

Trevor Engelson s-a recăsătorit, la rândul lui

Imaginea 1/5: Trevor Engelson s-a recăsătorit, la rândul lui

El este căsătorit din 2019 cu moștenitoarea Tracey Kurland, medic dietetician al cărui defunct tată a acumulat o avere de 500 de milioane de dolari din industria creditelor ipotecare înainte de moartea sa prematură din cauza complicațiilor cauzate de Covid, în 2021. Când acesta a murit, Tracey a moștenit suma de 250 de milioane de dolari.

Trevor și Tracey locuiesc într-o enclavă bogată din Los Angeles împreună cu cele două fiice ale lor și, în ultimii doi ani, au găzduit împreună un turneu de golf în memoria tatălui ei.

„Sunt o familie foarte afectuoasă și un cuplu grozav”, a continuat prietenul. „Trevor își adoră soția și cele două fetițe. Când este cu ele, nu încetează să zâmbească.”

Mai mult, se pare că Trevor se bucură de succes și profesional. Compania sa de producție Underground a creat serialul de televiziune Snowfall, care a rulat cu succes timp de șase sezoane.

Ei bine, se pare că există viață și după Meghan, iar fostul ei soț și-a găsit, într-un final, perechea potrivită. Oare actrița a făcut la fel?

Foto: profimedia, getty images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Răzbunarea supremă a fostului soț umilit de Meghan Markle: Trevor Engelson este acum mai bogat decât ea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă