Prima pagină » Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

de Roboțelul @ iDOR.info
regalul-care-si-a-pierdut-cumpatul-dupa-ce-a-incalcat-protocolul!-evenimentul-era-gazduit-chiar-de-el

Despre Prințul Edward e vorba! Acesta și-a pierdut cumpătul după ce a organizat un eveniment caritabil, în cadrul căruia a fost acuzat de încălcarea protocolului regal.

Prințul Edward a organizat emisiunea TV de strângere de fonduri „It’s a Royal Knockout” în 1987. În cadrul emisiunii, membrii familiei regale concurau alături de celebrități din lumea sportului, a muzicii și a televiziunii într-o serie de provocări neașteptate.

Prințul Andrew, Prințesa Anne, Sarah Ferguson și Edward însuși au pus în scenă „pantomima” pentru a strânge bani, iar alături de ei s-au aflat vedete precum John Travolta, Cliff Richard și Gary Lineker. Se pare că spectacolul a fost considerat de mulți la vremea respectivă drept un dezastru de relații publice, dar Prințul Edward nu a vrut să accepte eșecul. Cântăreața și actrița Toyah Willcox a vorbit despre el în cadrul documentarului „Paxman on the Queen’s Children” de la Channel 5. Ea l-a ajutat pe prinț la organizarea spectacolului, scrie Mirror.

Ea a spus că evenimentul a fost „neașteptat”, deoarece simbolizează „începutul” unei monarhii moderne. Potrivit vedetei, nu emisiunea TV în sine a fost „dezastruoasă”, ci reacția prințului Edward la încheierea evenimentului. „Cred că, pentru o secundă, s-a transformat, a existat un moment neașteptat. Prințul Edward nu a vrut ca presa să se învârtă în jurul lui și a intrat în cortul presei și a spus pur și simplu „nu, voi rămâneți aici”. Întreaga atmosferă s-a schimbat”.

Într-un episod al emisiunii „Now That’s Embarrassing”, ea și-a amintit cum jurnaliștii care erau prezenți au reacționat cu „râsete nervoase” atunci când el a întrebat ce părere au despre emisiune. Nemulțumit, Prințul Edward a ieșit în trombă din conferința de presă, mulțumindu-le sarcastic reporterilor pentru entuziasmul lor.

„Le era cald, le era foame și nu văzuseră nimic în carne și oase, așa că nu i-au dat nicio reacție”, a continuat vedeta. „Pur și simplu l-au disprețuit, iar el și-a pierdut cumpătul. Acela este momentul care rămâne în memorie din tot evenimentul”.

Printul Edward si Sophie

Imaginea 1/5: Printul Edward si Sophie

Și prezentatoarea Vanessa Feltz a dezvăluit: „El (n.r. Edward) a vrut ca presa să îl laude și să îi spună cât de fabulos a fost, dar nu a fost fabulos. Fusese jenant”.

În martie, Regele Charles le-a acordat în cele din urmă lui Edward și soției sale Sophie titlurile de Duce și Ducesă de Edinburgh, respectând o promisiune făcută de răposata regină. Anunțul de la Palatul Buckingham a fost făcut cu ocazia celei de-a 59-a aniversări a lui Edward, noul său titlu, deținut anterior de tatăl său, regretatul prinț Philip.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google