Prima pagină » Lovitură primită de Meghan Markle din partea fostului soț! Trevor Engelson, dezvăluiri explozive

Lovitură primită de Meghan Markle din partea fostului soț! Trevor Engelson, dezvăluiri explozive

de Roboțelul @ iDOR.info
lovitura-primita-de-meghan-markle-din-partea-fostului-sot!-trevor-engelson,-dezvaluiri-explozive

Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engleson din 2011 până în 2013, iar acesta a vorbit rareori în public despre relația lor, însă un expert regal a declarat că ar putea dezvălui cât de „necruțătoare” este ea.

Meghan Markle ar putea primi o adevărată lovitură din partea fostului ei soț, Trevor Engleson, care ar urma să scrie o carte cu dezvăluiri despre căsnicia lor. Cei doi au fost căsătoriți din 2011 până în 2013, divorțând pe motiv de „diferențe ireconciliabile”, iar până acum proprietarul companiei de producție și management de film a păstrat tăcerea despre fosta sa soție, refuzând să comenteze căsătoria ei cu Prințul Harry sau despărțirea lor de familia regală, notează The Express.

Dar totul ar putea fi pe cale să se schimbe, deoarece autorul regal Neil Sean, autorul cărții „The A to Z of Harry and Meghan” susține că Trevor a primit numeroase oferte de a dezvălui totul despre cum este Meghan Markle în spatele ușilor închise. El a adăugat că Meghan este terifiată de acest zvon deoarece Trevor știe mult prea bine cum e ea, de fapt. Dacă se decide să lanseze o carte sau chiar să dea un interviu despre căsnicia lui eșuată cu Meghan Markle, acest lucru s-ar putea dovedi fatal pentru speranțele acesteia de a-și relansa cariera.

Neil Sean, care l-a întâlnit pe Trevor Engelson, a declarat pentru revista OK Magazine UK: „Mulți agenți i-au oferit contracte mari și bani mulți atunci când Meghan Markle era pe culmile succesului. M-aș gândi că el va face un bilanț și va analiza toate opțiunile.

Meghan va fi cu siguranță terifiată. El ar avea cu adevărat o poveste remarcabilă pentru că, la urma urmei, ar avea experiența directă a ceea ce a însemnat să fie căsătorit prima dată cu actrița. L-am întâlnit pentru scurt timp și mi se pare un bărbat drăguț și grijuliu care, în mod clar, a mers mai departe”.

Meghan Markle și Trevor Engelson s-au cunoscut în 2004 și s-au întâlnit timp de șapte ani înainte de a se căsători pe o plajă din Jamaica, în 2011. Cu toate acestea, relația lor a început să se deterioreze după ce Meghan Markle a obținut un rol principal în serialul „Suits”. Actrița și-a petrecut o mare parte din timp filmând în Toronto, în timp ce Trevor a rămas în Los Angeles. La puțin peste doi ani de la nunta lor, Meghan a intentat un divorț.

Meghan Markle

Imaginea 1/6: Meghan Markle

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lovitură primită de Meghan Markle din partea fostului soț! Trevor Engelson, dezvăluiri explozive

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă