Prima pagină » S-a aflat motivul pentru care Kate nu-l va însoți pe William la Singapore. Prințul, iarăși singur!

S-a aflat motivul pentru care Kate nu-l va însoți pe William la Singapore. Prințul, iarăși singur!

de Roboțelul @ iDOR.info
s-a-aflat-motivul-pentru-care-kate-nu-l-va-insoti-pe-william-la-singapore.-printul,-iarasi-singur!

Anul trecut a mers cu soțul său, anul acesta, situația este alta. Iată de ce!

Kate și William, Getty (6) jpg

Prințesa de Wales nu se va alătura soțului ei, Prințul William, la Premiile Earthshot, anul acesta, anunță publicația HELLO!.

Cea de-a treia ceremonie a acestor premii va avea loc marți, 7 noiembrie, la Singapore. Prințul William a mers și în SUA tot din acest motiv. Kate nu l-a însoțit nici în America. Așadar, iată că Prințul moștenitor va participa din nou singur. Iar fanii regali nu se vor bucura de prezența diafană a lui Kate Middleton.

Sursa citată a precizat și motivul acestei situații. Fiul cel mare al Prinților de Wales, Prințul George, în vârstă de 10 ani, va avea o perioadă aglomerată la școală, în același timp cu decernarea Premiilor Earthshot. Ca o mamă responsabilă, Kate Middleton rămâne la Londra cu copiii săi și-l va susține pe George în prima sesiune de examene din acest an școlar.

George este în prezent în anul 6 la școala Lambrook din Berkshire, unde frații săi mai mici, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, sunt și ei elevi.

Festivitatea Premiilor Earthshot s-a ținut prima dată la Londra în 2021, la Palatul Alexandra. Atunci, frumoasa Kate Middleton a îmbrăcat o rochie liliac Jenny Packham când a apărut la brațul lui William pe covorul verde.

Kate și William, Earthshot, Getty

Imaginea 1/5: Kate și William, Earthshot, Getty

Prințesa de Wales nu a lipsit nici de la a doua ediție, cea de anul trecut de la Boston. Și acolo Kate Middleton a avut o apariție de zile mari, într-o spectaculoasă rochie verde, în ton cu evenimentul.

Pe 19 și 20 septembrie, Prințul William a zburat la New York, pentru o ședere fulger de două zile, care a pregătit evenimentul ce premiază soluțiile geniale menite să ocrotească mediul.

Prințul William promovează sustenabilitatea, reciclarea, energia verde, misiunea de salvare a Planetei prin decizii conștiente. Despre asta vorbește Premiul Earthshot, proiectul de mediu în care Prințul de Wales este atât de implicat.

La New York, s-au anunțat finaliștii premiilor Earthshot din acest an, e vorba de companii și proiecte care se concentrează pe soluții climatice. Ceremonia oficială de anul acesta va avea loc la Singapore pe 7 noiembrie.

Foto: Getty 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-a aflat motivul pentru care Kate nu-l va însoți pe William la Singapore. Prințul, iarăși singur!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă