Prima pagină » 5 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi odată cu noul iPhone 15

5 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi odată cu noul iPhone 15

de Roboțelul @ iDOR.info
5-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-achizitionezi-odata-cu-noul-iphone-15

În cazul în care ești pasionat de tehnologie, probabil știi că de curând s-a lansat noul iPhone 15. Acest model a venit cu noi îmbunătățiri, o paletă vastă de culori și schimbări majore. Dacă îți dorești să achiziționezi acest telefon, trebuie să ai în vedere și accesoriile de care ai nevoie pentru a avea o experiență cât mai plăcută cu acest gadget. Mai jos vei găsi o listă cu lucruri pe care să le iei în calcul când îți cumperi noul iPhone.

5 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi odată cu noul iPhone 15

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol

DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa – Aa+

Iată cele 5 accesorii pentru smartphone pe care ar trebui să le achiziționezi!

1. Husă

Husa este probabil cel mai important accesoriu pe care îl poți achiziționa pentru a-ți proteja telefonul. Pe brandgsm.ro găsești huse pentru iPhone 15 cu ajutorul cărora îți poți proteja telefonul de zgârieturi, impact sau praf. Pe lângă protecție, aceste huse te vor ajuta să schimbi aspectul telefonului ori de câte ori vrei, poți trece de la o culoare la alta, să ai un model diferit și să dai un aspect chic gadgetului tău în orice moment.

2. Folie de protecție pentru ecran

Pentru a-ți proteja și mai mult telefonul, ai putea adăuga pe ecran și o folie de protecție, deoarece aceasta îl ferește de zgârieturi sau în cel mai rău caz, de spargeri. Există mai multe tipuri de folii, de plastic, sticlă sau de silicon, în funcție de preferințe sau buget. Este important ca această folie să fie aplicată corect, poți apela la un specialist pentru a te asigura ca obții rezultatul dorit, astfel încât folia de protecție să prelungească durata de viață a telefonului.

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

3. Încărcător original

Pentru ca durata de viață a bateriei să fie cât mai îndelungată, un încărcător original fabricat de brandul telefonului te va ajuta să obții o performanța optimă și siguranță împotriva scurtcircuitelor sau a supratensiunilor.

Varianta originală de încărcător are garanția inclusă, iar în caz de defecțiune poți primi unul nou.

4. Suport de telefon auto

Dacă ai mașină, ți-ar fi foarte util un suport de telefon, fie că mergi pe distanțe lungi sau scurte e posibil să ai nevoie de GPS, să vrei să asculți muzică, să preiei apeluri sau să îți încarci telefonul. Cu ajutorul unui suport vei avea o poziție stabilă a telefonului și îl vei putea manipula mult mai ușor în caz de nevoie.

Sunt mai multe tipuri de suporturi, cu magnet sau clape de fixare, în funcție de nevoile tale.

Citeste si: „Când l-am văzut cu cătușele pe mâini, mie mi-a fost o milă incredibil de mare. Nu-i pare rău deloc. Se uita cu ură pe mine.” Dana Roba a mărturisit detalii surprinzătoare din ziua confruntării cu fostul ei soț- kfetele.ro

Citeste si: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

5. Căști

Dacă îți dorești să asculți muzică la căști cu fir, ar trebui să achiziționezi o pereche originală, care să aibă conectorul specific de Type C pentru iPhone 15. Înainte de a face această achiziție ia în considerare prețul și preferințele personale, în cazul în care ți se potrivesc mai bine căștile cu fir sau cele wireless.

Dacă îți dorești să achiziționezi un nou telefon ia în considerare și cheltuielile suplimentare care vor apărea pentru accesoriile lui. O astfel de alegere este una importantă, de aceea ai putea citi recenzii înainte, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru tine.  




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 5 lucruri pe care trebuie să le achiziționezi odată cu noul iPhone 15

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă