Prima pagină » Samsung Galaxy A05s apare în randări detaliate bazate pe scheme CAD; Ce ne rezervă smartphone-ul de buget?

Samsung Galaxy A05s apare în randări detaliate bazate pe scheme CAD; Ce ne rezervă smartphone-ul de buget?

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-a05s-apare-in-randari-detaliate-bazate-pe-scheme-cad;-ce-ne-rezerva-smartphone-ul-de-buget?

Despre Samsung Galaxy A05 am discutat în trecut, dar azi apare la orizont și modelul Galaxy A05s. Acest terminal a primit randări detaliate din partea lui OnLeaks, bazate pe scheme CAD. Pare a fi o variantă îmbunătățită pentru Galaxy A05, cele două terminale urmând să împartă o parte din dotări. Mai jos avem detalii.

OnLeaks spune că Galaxy A05s măsoară 167.9 x 77.7 mm și are o talie de 8.8 mm. El aduce un display de 6.6 inch Infinity-V (cu decupaj picătură pentru camera selfie), iar sub capotă vom găsi o baterie de 4000 mAh ce se încarcă la 25W pe fir. Telefonul primește jack de 3.5 mm pentru căști, iar o diferență față de Galaxy A05 apare în spate, acolo unde descoperim 3 senzori foto în loc de 2. 

Telefonul a primit deja certificarea FCC, semn că debutul ar avea loc în următoarele săptămâni. E un telefon fabricat din policarbonat, accesibil, succesor direct pentru Galaxy A04s. Predecesorul aducea un display LCD cu refresh rate de 90Hz, de 6.5 inch, procesor Exynos 850, 4 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare în configurație maximă.

În spate se află o cameră de 50 MP principală, una macro de 2 MP și una bokeh de 2 MP. În față un senzor selfie de 5 MP. Mă miră cumva integrarea unei baterii de doar 4000 mAh în cazul noului model întrucât predecesorul avea baterie de 5000 mAh și se încărca la 15W pe fir. Posibil să vorbim despre o mică eroare în acest caz din partea tipster-ului.

Galaxy A04s costă în prezent 620 lei, posibil ca noul Galaxy A05s să sosească la o sumă similară.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy A05s apare în randări detaliate bazate pe scheme CAD; Ce ne rezervă smartphone-ul de buget?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type