Prima pagină » Drama pe care Marina Voica o trăieşte în fiecare zi

Drama pe care Marina Voica o trăieşte în fiecare zi

de Roboțelul @ iDOR.info
drama-pe-care-marina-voica-o-traieste-in-fiecare-zi

foto: Facebook, Marina Voica

foto: Facebook, Marina Voica

Îndrăgita artistă Marina Voica trăiește de ani de zile singură, de la moartea soțului, într-o casă din Breaza. S-a obișnuit cu liniștea din jur dar, tot în tăcere, își plânge un vis neîmplinit.

Marina Voica, ajunsă la 87 ani, trăieşte cu mari regrete în fiecare zi. Interpreta de muzică uşoară a ajuns să fie „bântuită” de unele alegeri pe care le-a făcut în tinerețe, iar astăzi – cum mărturisește chiar ea  – se simte neîmplinită. De ce? Pentru că nu a avut copii.

Artista nu mai are pe nimeni din familie în Rusia și a pierdut legătura cu rudele pe care le-a lăsat în urmă odată cu venirea în ţara noastră.

Dincolo de problemele de sănătate, pe care orice om le întâmpină la această vârstă, artista regretă că n-a avut copii. Totuşi, grijile și problemele cu care ar fi venit la pachet un copil ar fi fost mult prea greu de dus pentru ea. Marina Voica s-a confesat că, din momentul în care a aflat că nu poate deveni mamă, și-a scos din suflet, de bunăvoie, dorință maternă și s-a concentrat pe cariera artistică.

„Nu am fost niciodată fericită și nici nu o să fiu niciodată. Nu am vrut niciodată copii, chiar dacă el își dorea. Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…’ Câte şi câte cazuri… Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, spunea în urmă cu ceva timp Marina Voica în emisiunea „După faptă și Răsplată” de pe Metropola TV, moderată de Cristina Șișcanu.

„Am ajuns ca o frunză-n vânt. Viața mea e făcută din greșeli peste greșeli. Așa aș zice. Dar am și ghinion, știi?” a mai spus Marina în același interviu.

Marina Voica a fost măritată de două ori. Prima dată cu Marcel Voicu, iar mai apoi cu Viorel Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Drama pe care Marina Voica o trăieşte în fiecare zi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă