Prima pagină » Samsung Galaxy A35 va avea un senzor principal mai bun

Samsung Galaxy A35 va avea un senzor principal mai bun

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-a35-va-avea-un-senzor-principal-mai-bun
Samsung Galaxy A35

Despre Samsung Galaxy A35 nu prea au circulat multe informații tehnice până în prezent. Unul dintre cele mai populare mid-range-uri ale companiei coreene, despre care s-a spus că va merge pe aceeași combinație de camere foto ca și predecesorul său. Plusurile ar fi trebuit să fie vizibile la nivel de nucleu hardware, dar și în ceea ce privește construcția și detaliile fizice.

Acum apare o informație nouă. Conform acesteia, dispozitivul va veni totuși cu un plus și în zona camerelor foto. Senzorul foto principal de pe spate va fi de 50 MP. Și de o generație ceva mai nouă decât cel de 48 MP de pe Galaxy A34.

Probabil că senzorul ultrawide de 8 MP și cel macro de 5 MP vor fi moștenite și de Samsung Galaxy A35. La fel și camera selfie de 13 MP. Aici chiar există informații care confirmă acest lucru.

Toate detaliile sunt oferite de publicația GalaxyClub, o sursă cu un istoric destul de bun pe produsele companiei coreene.

Alte detalii despre A35 nu se cunosc pentru moment. Oricum telefonul este așteptat de-abia la începutul anului viitor.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy A35 va avea un senzor principal mai bun

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type