Prima pagină » Secretul succesului Las Fierbinți”. Sacrificiul lui Cuzin Toma, alias Firicel – Evenimentul Zilei

Secretul succesului Las Fierbinți”. Sacrificiul lui Cuzin Toma, alias Firicel – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
secretul-succesului-las-fierbinti”.-sacrificiul-lui-cuzin-toma,-alias-firicel-–-evenimentul-zilei

Secretul succesului „Las Fierbinți”. Cuzin Toma, actorul care s-a consacrat în rolul simpaticului Firicel în faimosul serial Las Fierbinți, a avut o viață spectaculoasă, cu puncte de cotitură fabuloase, arată un interviu acordat paginademedia.

Secretul succesului „Las Fierbinți”: „Doar iubirea te ajută să evoluezi”

Astfel, unul dintre momentele cheie în viaţa sa a fost întâlnirea cu soţia sa, Cristina. Artista plastică i-a schimbat traiectoria şi a crezut în el necondiționat. Altfel Cuzin nu ajungea la Bucureşti şi nu dădea examen la Actorie, este convins actorul.

„Soţia mea are un aport foarte mare pentru tot parcursul meu. Pentru că ea m-a scos din mediul din care eram când m-a cunoscut. M-a tras cumva spre ea şi spre domeniul ăsta cultural, artistic şi creativ, prin simplul fapt că a crezut în mine.

Ea m-a văzut pe mine, Cuzin, nu băiatul de pe şantier, nu minerul, nu băiatul de la ţară, ci pe mine, cu aspiraţiile şi cu gândurile mele. În momentul ăla nu-ţi mai este frică să fii vulnerabil, prinzi curaj. De aici şi acel «Dacă eu pot, poţi şi tu»”.

„Sunt conştient că sunt foarte cunoscut… Probabil că de aia continui să evoluez, că doar iubirea te ajută să evoluezi. Şi energia, şi gândurile bune ale celorlalţi. Şi cu cât mai mulţi oameni se gândesc bine la tine şi au sentimente de apreciere, hai să nu zic de iubire, cred că simţi şi tu şi asta te propulsează prin viaţă, prin carieră, prin tot ceea ce faci”, completează Cuzin.

A renunțat la un proiect în Anglia pentru Las Fierbinți

Artistul a invocat și alte momente importante care i-au marcat viaţa. După absolvire, nu s-ar fi bucurat de faima câştigată cu serialul de la Pro TV dacă făcea altă alegere. Popularitate care îl ajută să realizeze proiectul său de suflet, Festivalul de Artă Film în Sat. Anul acesta, la cea de-a doua ediţie oficială, a adunat peste 15.000 de spectatori.

Un duo formidabil: Firicel și Celentano. sursa: PRO TV

Cuzin Toma a avut o intuiție foarte bună, renunțând la un foarte promițător proiect străin în favoarea fenomenului Las Fierbinți.

„Am avut intuiţia că aici (Las Fierbinţi, n.r.) este ceva sigur, că o să ţină cel puţin trei-patru sezoane. Mi-a plăcut proiectul foarte mult. Acolo (în Anglia, n.r.) aş fi fost folosit o dată, aici se folosesc de mine, e ceva pe termen lung, au nevoie de mine. Şi eu am vrut să prind rădăcini aici”, admite artistul.

Vrăjit de marele ecran din copilărie

Cuzin mărturisește că a fost fascinat de artă încă de mic copil, deși ulterior s-a îndreptat spre alte direcții.

„Eu când m-am uitat prima dată la un film, m-a impresionat nu atât filmul, cât poza aceea mare, ecranul. Eram copil, aveam în jur de 8-10 ani. Când mi-am dat seama că imaginea de pe acel ecran mişcă, am rămas vrăjit”

În același timp, vedeta admite că a ieșit din stereotipurile rolului care l-a făcut celebru, Firicel. „Mă bucur să văd că sunt din ce în ce mai puţini cei care mă invită la băut. Sunt bucuros să văd oamenii zâmbind pe stradă, atunci când dau ochi în ochi cu mine… ”, a conchis actorul pentru sursa citată.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Secretul succesului Las Fierbinți”. Sacrificiul lui Cuzin Toma, alias Firicel – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type