Prima pagină » Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment foarte delicat, e o legătură pe viață”

Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment foarte delicat, e o legătură pe viață”

de Roboțelul @ iDOR.info
secretul-prieteniei-de-17-ani-dintre-laura-cosoi-si-adela-popescu:-„m-a-ajutat-intr-un-moment-foarte-delicat,-e-o-legatura-pe-viata”

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu. Laura Cosoi și Adela Popescu s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc”, iar de atunci între ele s-a creat o prietenie frumoasă, ce rezistă de 17 ani. Laura Cosoi a mărturisit că soția lui Radu Vâlcan a susținut-o în cel mai dificil moment al vieții sale, fapt pentru care îi rămâne recunoscătoare pentru totdeauna.

Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu:

Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu:

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Laura Cosoi și Adela Popescu împărtășesc o mulțime de amintiri de-a lungul prieteniei lor de 17 ani, în care și-au fost alături și în momentele mai puțin plăcute. Laura Cosoi a dezvăluit că Adela Popescu a fost lângă ea într-un moment de mare cumpănă, care le leagă pe viață.

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului ‘La bloc: ‘Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie…

Citește și: „Din păcate, nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea’. Mioara Roman trece printr-o nouă operație, după ce a ajuns de urgență la spital

Citește și: Daniel Pavel a cerut-o pe Ana Maria Pop în căsătorie! Momentul inedit a fost gândit timp de 5 luni la Survivor: ‘Greu de redat în cuvinte…’

Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special.„, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

Cum se descurcă Laura Cosoi, ca mamă a trei copii

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fiice – Rita (5 ani), Vera (2 ani și 10 luni) și Lara (un an). De când a devenit mamă, actrița a continuat să urce pe scenă, însă a renunțat la proiectele în televiziune. În toamna anului 2021, Laura Cosoi plănuia să revină pe micul ecran, însă cea de-a treia sarcină a determinat-o să-și schimbe prioritățile.

Nu știu dacă există o rețetă, dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa. Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil’, a spus actrița la Antena Stars.

FOTO: Instagram & Facebook

Libertatea.ro

Fanatik

dinpopor.ro

gsp.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment foarte delicat, e o legătură pe viață”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type