Prima pagină » Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: „M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'”

Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: „M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'”

de Roboțelul @ iDOR.info
shakira-nu-a-crezut-ca-se-va-desparti-vreodata-de-pique:-„m-am-dedicat-lui.-aveam-incredere-in-'pana-cand-moartea-ne-va-desparti'”

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu pentru Billboard, că nu a crezut vreodată că va ajunge să se despartă de Gerard Pique, tatăl celor doi băieți ai ei.

„Prioritatea mea era căminul meu, familia mea”, a spus superstarul din Columbia, la mai bine de un an de la separarea de fostul fotbalist al FC Barcelona. 

Shakira și Pique au fost împreună 11 ani și, deși nu au fost căsătoriți, viața lor se desfășura ca și cum erau. Formau o familie închegată, cu doi copii, și erau priviți drept un cuplu perfect. În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, aceștia nu au dat vreun semn că asta ar fi fost un impediment în calea iubirii lor. Totul s-a sfârșit însă când el s-a îndrăgostit de altcineva, iar cântăreața ar fi aflat într-un mod de-a dreptul hilar, dar foarte dureros.

Citește și: Shakira, zeiță într-o rochie aurie cu spatele gol, la gala MTV VMA 2023: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique, în vremuri mai bune / Foto: Profimedia

„Am crezut în ‘până moartea ne va despărți’. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat”, a declarat Shakira.

Citește și: Pique, mai îndrăgostit ca oricând. De mână cu Clara Chia, în Barcelona, după ce aceasta s-ar fi mutat în casa unde a locuit și Shakira

Cariera Shakirei a avut de suferit cât a locuit în Spania

Artista columbiană a mai mărturisit că i-a fost greu să se concentreze pe cariera ei cât timp a trăit în Barcelona cu fostul fotbalist. „Eram dedicată lui, familiei. A fost dificil să am grijă de cariera mea cât am fost în Barcelona. Logistic era complicat să am un colaborator acolo. Trebuia să aștept ca agendele să coincidă sau ca cineva să vină acolo. Nu puteam să-mi las copiii și să merg altundeva în afara casei mele să fac muzică. A fost greu să mențin ritmul”. De când cu mutarea ei în SUA, și pașii făcuți de Shakira în industria muzicală au fost din ce în ce mai mari, iar piesele în care-și exprimă durerea despărțirii au readus-o din nou în prim-planul lumii întregi. Mai mult, plănuiește să înceapă un turneu mondial în 2024. 

Citește și: Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: “Toate mi se întâmplau în același timp”

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: „M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă