Prima pagină » Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: „Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire”

Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: „Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire”

de Roboțelul @ iDOR.info
shakira,-despre-eforturile-facute-in-timpul-relatiei-cu-pique:-„mi-am-pus-cariera-pe-pauza.-au-fost-multe-sacrificii-pentru-iubire”

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

Nu numai presa vorbește despre destrămarea cuplului, ci și Shakira. Într-un nou interviu pentru The Sunday Times, artista de 47 de ani și-a deschis sufletul și a povestit despre viața cu Pique.

Citește și: Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu femeia care se află în spatele fizicului incredibil al cântăreței. Cine a dat de gol aventura

„Pentru mult timp, mi-am pus cariera pe pauză pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au existat multe sacrificii pentru iubire”, a spus Shakira. Cei doi foști iubiți, care erau văzuți ca un cuplu sudat, de nedespărțit, sunt părinții a doi băieți, Milan și Sasha.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

Shakira, Gerard Pique și fiii lor. Profimedia

Și anul trecut, când a pozat pe coperta publicației Billboard, diva a mers pe aceeași idee. „Prioritatea mea era căminul meu, familia mea. Am crezut în ‘până moartea ne va despărți’. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat”, a declarat Shakira.

Citește și: Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique. Planul bine pus la punct de artistă

Cariera Shakirei a avut de suferit cât a locuit în Spania

Artista columbiană a mai mărturisit că i-a fost greu să se concentreze pe cariera ei cât timp a trăit în Barcelona cu fostul fotbalist. „Eram dedicată lui, familiei. A fost dificil să am grijă de cariera mea cât am fost în Barcelona. Logistic era complicat să am un colaborator acolo. Trebuia să aștept ca agendele să coincidă sau ca cineva să vină acolo. Nu puteam să-mi las copiii și să merg altundeva în afara casei mele să fac muzică. A fost greu să mențin ritmul”. De când cu mutarea ei în SUA, și pașii făcuți de Shakira în industria muzicală au fost din ce în ce mai mari, iar piesele în care-și exprimă durerea despărțirii au readus-o din nou în prim-planul lumii întregi. Mai mult, plănuiește să înceapă un turneu mondial în 2024. 

Citește și: Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: “Toate mi se întâmplau în același timp”

Citește și: „Lacrimile mele s-au transformat în diamante”. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: „Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă