Prima pagină » Sony și OPPO anunță un parteneriat ce are în vedere aducerea noilor senzori foto LYTIA pe telefoanele OPPO

Sony și OPPO anunță un parteneriat ce are în vedere aducerea noilor senzori foto LYTIA pe telefoanele OPPO

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-si-oppo-anunta-un-parteneriat-ce-are-in-vedere-aducerea-noilor-senzori-foto-lytia-pe-telefoanele-oppo

Undeva în luna iunie Sony anunța 5 noi senzori foto dedicați smartphone-urilor, sub branding LYTIA. Aceștia nu au ajuns încă nici măcar pe terminalele companiei, dar azi aflăm că japonezii de la Sony au încheiat un parteneriat cu OPPO. Astfel, curând, senzorii LYTIA vor ajunge la bordul terminalelor producătorului chinez de smartphone-uri. Mai jos avem detalii.

OPPO spune că noii senzori LYTIA vor „debloca o nouă eră în ale fotografiei”. Sony a adus odată cu acești senzori pixeli așezați pe două straturi (stivuiți). O tehnologie similară e prezentă și în cazul senzorului ExmorT IMX888, cel prezent pe Xperia 1 V, flagship lansat în acest an. Prin stiviuirea pixelilor se obține un volum ridicat de saturație al culorii și se oferă imagini detaliate, rezultate comparabile cu cele ale unui senzor de 1 inch.

Un astfel se senzor separă zona de tranzistori cu cea a fotodiodelor, permite captarea unui volum ridicat de lumină și oferă o performanță mai bună în condiții de iluminare slabe. OPPO nu e singurul partener Sony care va include senzori LYTIA pe terminalele sale. Undeva în vară aflam că seria flagship vivo X100 va integra astfel de camere de la Sony.

Senzorul flagship lansat de către compania japoneză sub acest branding este modelul LYT900. E un senzor de 50 MP de aproape 1 inch în diagonală, cu pixeli așezați pe două straturi. Mă gândesc că Sony va oferi și alți senzori, însă, existând în portofoliul LYTIA și variante pentru terminale mai accesibile sau high midrange din seria Reno.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony și OPPO anunță un parteneriat ce are în vedere aducerea noilor senzori foto LYTIA pe telefoanele OPPO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă