Prima pagină » Relația dintre Spike și Livia Bordea. A fost sau nu înșelat Cătălin Bordea?

Relația dintre Spike și Livia Bordea. A fost sau nu înșelat Cătălin Bordea?

de Roboțelul @ iDOR.info
relatia-dintre-spike-si-livia-bordea.-a-fost-sau-nu-inselat-catalin-bordea?

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 12.09.2023 la 17:54 Actualizat pe 12.09.2023 la 17:54

Din momentul în care Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, au fost surprinși sărutându-se, gurile rele se întreabă dacă nu cumva comediantul a fost de mai multă vreme a treia roată la căruță. Există voci care spun că idila dintre cea care îi era de ani buni parteneră de viață câștigătorului de la America Express și prietenul cel mai bun al acestuia ar dura de aproximativ un an.

Galerie (5)

Relația dintre Spike și Livia Bordea. A fost sau nu înșelat Cătălin Bordea?

colaj spynews / facebook

  • Spike și Livia Bordea au fost surprinși când se sărutau
  • L-a înșelat Livia pe Cătălin Bordea?
  • Spike a fost cavaler de onoare la nunta lui Cătălin Bordea cu Livia

Livia și Cătălin Bordea au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. La jumătatea lunii iulie însă, celebrul comediant a anunțat că povestea de dragoste dintre el și cea care i-a fost alături mai bine de un deceniu a ajuns la final, specificând că au semnat deja actele de divorț. Vestea că cei doi au ajuns să se despartă, deși relația lor părea una sudată, a șocat lumea mondenă.

Spike și Livia Bordea au fost surprinși când se sărutau. Ce știm despre relația lor

În urmă cu aproximativ o săptămână Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Bordea și Livia, fosta soție a comediantului au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional. Scena romantică dintre cei doi l-a plasat, involuntar, pe juratul iUmor într-un triunghi amoros, deși logic vorbind, Livia este o femeie liberă din luna iulie a acestui an, de când a semnat actele de divorț.

Gurile rele spun însă că, de fapt, relația dintre ea și Spike ar fi început încă din timpul mariajului cu celebrul comediant. Există voci care spun că idila dintre cea care îi era de ani buni parteneră de viață câștigătorului de la America Express și prietenul cel mai bun al acestuia ar dura de aproximativ un an.

Potrivit unor informații, Livia și Spike ar fi devenit apropiați în perioada în care Cătălin Bordea era plecat cu Nelu Cortea în America Latină, unde au filmat pentru America Express, ceea ce ar însemna că da, Livia l-ar fi înșelat pe soțul ei cu cel mai bun prieten al acestuia. Adevărul adevărat însă, cu siguranță, doar ei îl știu.

Cum își descria Cătălin Bordea fosta soție în trecut

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit la doar doi ani după ce au început să aibă o relație. În anul 2014, cei doi ajuns în fața ofițerului de stare civilă, iar la cinci ani distanță au decis să își jure iubire și în fața lui Dumnezeu, așa că, în anul 2019 s-au cununat religios, într-un cadru de vis, fără să facă prea multă vâlvă, având alături prietenii și familia.

Invitat, în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni TV, difuzată pe Antena Stars, Cătălin Bordea a povestit cum s-a îndrăgostit de cea care i-a devenit soție.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea Bordea, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia. Cei doi au divorțat după aproape un deceniu de căsnicie / FOTO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Relația dintre Spike și Livia Bordea. A fost sau nu înșelat Cătălin Bordea?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă