Prima pagină » Spike, amenințat cu bătaia de prietenii lui Cătălin Bordea: Îi rup picioarele dacă-l prind – Evenimentul Zilei

Spike, amenințat cu bătaia de prietenii lui Cătălin Bordea: Îi rup picioarele dacă-l prind – Evenimentul Zilei

de Roboțelul @ iDOR.info
spike,-amenintat-cu-bataia-de-prietenii-lui-catalin-bordea:-ii-rup-picioarele-daca-l-prind-–-evenimentul-zilei

Noi detalii au apărut în cazul despărțirii dintre Cătălin Bordea și Livia, fosta parteneră a vedetei de la Antena 1. Bordea a simțit pe piele lui că dragostea este oarbă. Prietenii apropiați ai comediantului au simțit că Livia nu mai are ochi pentru Bordea, iar Spike ar urma să-i strice mariajul, cândva perfect.

Cătălin Bordea a refuzat să creadă că soția lui îl înșeală

Însă, juratul de la iUmor nici n-a vrut să audă. În aceste condiții, prietenii comediantului au scos artileria grea, l-au amenințat pe Spike. În vârstă de 38 de ani, Spike a fost chiar cavaler de onoare la nunta celor doi îndrăgostiți, Cătălin Bordea și Livia.

Amantlâcul dintre cântărețul de hip-hop și fosta soție a comediantului a început undeva prin vara anului 2021. Moment la care bruneta devenise managerul artistului. Primii care au mirosit idila dintre cei doi au fost Micutzu și Nelu Cortea, colegi de breaslă a a comediantului.

Îndrăgostit lulea, Bordea a refuzat să creadă povestea livrată de Cortea și Micutzu. Prin urmare, cei doi prieteni au luat atitudine și l-au îndepărtat pe cântăreț din preajma Liviei în speranța că vor opri idila interzisă. Ba chiar i-au transmis că nu este binevenit în cercul lor de prieteni și l-au blocat pe toate rețele de socializare.

Spike, amenințat de apropiații lui Bordea

Chiar și în aceste condiții, vedeta de la Antena 1 a refuzat să creadă realitatea. Însă confruntat cu o serie de dovezi clare, Cătălin Bordea și-a dat seama că este înșelat.

„ Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva.

Micutzu și Cortea în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor. Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat un apropiat de-al actorului, pentru CANCAN.

Idila dintre Livia și Spike, trasă la indigo după povestea lui Ghenu și a Lorei

Idila dintre soția lui Cătălin Bordea și Spike este trasă la indigo după un alt scandal din showbiz. Protagoniștii: Lora, Dan Badea și Ghenu. Cei din urmă erau foarte buni prieteni. Însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Ghenu să-i „ fure soția”bunului său prieten.

În cadrul podcastului Acasă la Măruță, frumoasa gălățeancă a explicat motivul pentru care l-a lăsat cu ochii în soare pe co-prezentatorul de la iUmor.Aparent, gălățeanca nu se mai regăsea în mariajul pe care l-a avut cu cel care i-a fost și soț. Și, la fel ca în cazul lui Bordea, Dan Badea a rupt orice legătură cu Ghenu, care acum este managerul câtăreței din Galați.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Spike, amenințat cu bătaia de prietenii lui Cătălin Bordea: Îi rup picioarele dacă-l prind – Evenimentul Zilei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă