Prima pagină » Așa ceva. Nu pot să înțeleg Spike, șocat după ce a citit ce spune lumea despre el! Nu a mai rezistat și a reacționat când a văzut ce se întâmplă

Așa ceva. Nu pot să înțeleg Spike, șocat după ce a citit ce spune lumea despre el! Nu a mai rezistat și a reacționat când a văzut ce se întâmplă

de Roboțelul @ iDOR.info
asa-ceva.-nu-pot-sa-inteleg-spike,-socat-dupa-ce-a-citit-ce-spune-lumea-despre-el!-nu-a-mai-rezistat-si-a-reactionat-cand-a-vazut-ce-se-intampla

Spike nu a mai putut să tacă, după ce în ultimele luni a fost aspru criticat de pentru relația cu Livia Eftimie.

Spike s-a aflat în mijlocul unui scandal de zile mari, care încă nu a fost uitat de oameni. Artistul a fost pus la zid după ce a intrat într-o relație cu Livia Eftimie încă de pe vremea când aceasta era soția bunului său prieten, Cătălin Bordea. După toate mesajele răutăcioase pe care le-a primit în urma faptelor sale, Spike a pus piciorul în prag. Iată mesajul pe care l-a transmis, în urmă cu puțin timp!

Spike, criticat de unii și apărat de alții

Viața personală a lui Spike a fost, în ultimele luni, judecată drastic de majoritatea oamenilor care îl cunosc. Artistul a fost blamat pentru că i-a „furat” nevasta lui Cătălin Bordea, deși era prieten bun cu acesta și le fusese chiar și cavaler de onoare la nuntă.

După ce a oficializat relația cu Livia Eftimie, Spike nu a scăpat de critici, ba din contră, mesajele răutăcioase pe care le primește au început să fie din ce în ce mai dese.

Mai mult, recent, în secțiunea de comentarii de la ultima sa postare de pe Instagram, oamenii care îl urmăresc pe artist au început un adevărat conflict.

Doi internauți au avut un schimb acid de replici, comparând chiar situația lui Spike cu cea a regretatului Michael Jackson, care a primit, de-a lungul anilor, o mulțime de acuzații privind viața lui personală. 

„-Ce legătură are artistul cu persoana, nu pot să înțeleg… Dacă vă place cum cântă, e suficient.

pe MJ(n.r. Michael Jackson) nu l-ați mai ascultat după tot ce se spunea despre el?

-1. Informează-te despre cazul lui MJ. 2. Faci o comparație total diferită între două personalități total opuse și cazuri la fel de opuse. Mai bine îți comentai notițele de pe telefon, era mult mai OK”, a fost schimbul de replici dintre internauți, la una dintre postările lui Spike.

Citește și: Romică Țociu nu a mai putut să tacă atunci când a venit vorba despre Livia! I-a spus-o în față și lui Cătălin Bordea, după ce fosta soție a comediantului s-a cuplat cu Spike: „Prietenul la nevastă se cunoaște”

Spike și Livia Eftimie

Spike și Livia Eftimie

[Sursa foto: Instagram]

Artistul a răbufnit în mediul online

Comentariile lăsate de oamenii care îl urmăresc pe Instagram nu au fost trecute cu vederea de Spike. Uluit de schimbul de replici pe care l-au avut cei doi internauți, artistul nu s-a mai putut abține, așa că l-a repostat pe pagina lui, la InstaStory. 

Citeste si: „Tata mă pupa și la 25 de ani, la fel cum mă pupa când era mic, de față cu toată lumea.” Ștefan Bănică Jr, despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl său!- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Niculina Stoican, dezvăluiri despre relația cu mama ei: „Mama nu și-a dorit niciodată să cânt”. De ce Angelica Stoican nu și-a susținut niciodată fiica în cariera muzicală?- radioimpuls.ro

Cântărețul a vrut să le arate tuturor ce au putut să spună persoanele respective, transmițând și un mesaj alături de fotografia ce ilustra comentariile lor. După toate lunile în care a fost criticat, Spike a rupt tăcerea și s-a arătat șocat de acuzațiile primite.

„Așa ceva….”, a scris Spike, alături de imaginea cu cele două comentarii ale fanilor. 

Citește și: Cum a trecut, de fapt, Cătălin Bordea peste divorțul de Livia? Nelu Cortea a spus acum adevărul. Zilnic făcea acest lucru: „E și ciudat”


Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Așa ceva. Nu pot să înțeleg Spike, șocat după ce a citit ce spune lumea despre el! Nu a mai rezistat și a reacționat când a văzut ce se întâmplă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă