Prima pagină » Târgul de haine noi și second hand, ediția a III-a. Când și unde va avea loc – BIHON

Târgul de haine noi și second hand, ediția a III-a. Când și unde va avea loc – BIHON

de Roboțelul @ iDOR.info
targul-de-haine-noi-si-second-hand,-editia-a-iii-a.-cand-si-unde-va-avea-loc-–-bihon

Târgul de haine noi și second hand, ediția a III-a. Când și unde va avea loc

FOTO: IOANA CORCODEL

Reactualizat la:

Cea de-a III-a ediție a Târgului de haine și accesorii, atât noi, cât și second hand, va avea loc la mijlocul lunii octombrie.

Scris de Ramona Pașcu Cea de-a III-a ediție a Târgului de haine și accesorii, atât noi, cât și second hand, va avea loc la mijlocul lunii octombrie.

Târgul este programat sâmbătă și duminică (14-15 octombrie), între orele 11:00-18:00, sub cupola Era Shopping City. La această ediție, expozanții vor veni cu articole pentru sezonul rece, încălțăminte, jucării, cărți și diverse articole hand made.

Cea de-a doua ediție a fost un succes după ce zeci de persoane au trecut pragul târgului și au cumpărat atât produse noi cu etichete, cât și articole deja folosite.

Vânzarea hainelor purtate, un trend în creștere

În Europa și în SUA, târgurile de haine noi și haine second hand au devenit foarte populare în ultimii ani. Este un trend care a venit din dorința de a proteja natura, în cazul unora, sau de face curat în dulap, în cazul altora. Aceștia din urmă au văzut din vânzarea hainelor vechi o oportunitate de a face un ban în plus. Această tendință a câștigat teren după ce vedetele de la Hollywood au recunoscut că și ele poartă haine cumpărate la mână a doua.

Vedete ca Janelle Monáe, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren sau Zooey Deschanel au recunoscut că poartă haine cumpărate second hand.

Potrivit celui mai recent raport al platformei de revânzare Thredup, citat de Bcome.biz, piața second-hand este de așteptat să se dubleze în următorii 5 ani.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Târgul de haine noi și second hand, ediția a III-a. Când și unde va avea loc – BIHON

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google