Prima pagină » Tesla schimbă placa pentru modelele disponibile: Cât costă un Model S și X

Tesla schimbă placa pentru modelele disponibile: Cât costă un Model S și X

de Roboțelul @ iDOR.info
tesla-schimba-placa-pentru-modelele-disponibile:-cat-costa-un-model-s-si-x

Vehiculele electrice Model S și X de la Tesla au primit deja două reduceri substanțiale de preț pe parcursul anului, dar acum există o alta pentru a atrage consumatorii care ezită să sară în trenul EV.

Tesla a redus prețurile la aceste mașini cu 15 până la 19 la sută, începând de astăzi, în funcție de model și de echipare. Această scădere de preț nu este doar pentru consumatorii americani, deoarece reduceri similare au apărut pe tot globul, potrivit experților Electrek în vehicule electrice.

Începând de astăzi, puteți ridica un Model S la prețul de bază de 74.990 USD, care este cu 3.500 USD mai puțin decât prețul de bază anterior. Modelul X începe acum de la 79.990 USD, ceea ce reprezintă o reducere de 8.500 USD.

Toate culorile sunt acum incluse în prețul de bază, așa că nu trebuie să vă ridicați pentru un pic de înflorire estetică. Puteți alege între alb, negru, gri, albastru sau roșu.

Vești bune și proate

Totuși, aceasta este o veste bună și o situație proastă, deoarece Tesla a întrerupt brusc versiunea Standard Range a ambelor vehicule, care aveau o baterie mai mică. Totuși, aceasta nu este o afacere atât de mare, deoarece noile prețuri reduse la modelele X și S fac aceste mașini de fapt mai ieftine decât vehiculele din gama standard.

Există un ultim element care poate economisi bani. Tesla Model X se califică acum pentru un credit fiscal conform Legii de reducere a inflației. Pragul de calificare este de 55.000 USD pentru mașini și 80.000 USD pentru camioane și SUV-uri. Cu alte cuvinte, Modelul S este încă prea scump, dar Modelul X scârțâie puțin sub pragul de cost pentru SUV-uri și camioane. Aceasta înseamnă că puteți obține de fapt un Model X de bază la un preț mai ieftin decât un Model S, atâta timp cât câștigați mai puțin de 150.000 până la 300.000 USD pe an, în funcție de dacă sunteți singur sau căsătorit.

După cum sa menționat anterior, reducerile de preț se aplică și în Europa și China, cu reduceri similare atunci când se iau în considerare monedele locale. În timp ce prețurile mai mici sunt în mod evident un lucru grozav pentru potențialii consumatori, unii proprietari actuali de Tesla și-au exprimat consternarea în ceea ce privește scăderea asociată a prețurilor de revânzare.

La începutul acestui an, protestatarii din China au cerut compensații pentru reducerile de preț, dar Tesla a spus că nu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tesla schimbă placa pentru modelele disponibile: Cât costă un Model S și X

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type