Prima pagină » VIDEO. Lepa Brena, cu ochii în lacrimi la finalul concertului susținut la Iulius Town în fața a mii de fani – Tion

VIDEO. Lepa Brena, cu ochii în lacrimi la finalul concertului susținut la Iulius Town în fața a mii de fani – Tion

de Roboțelul @ iDOR.info
video.-lepa-brena,-cu-ochii-in-lacrimi-la-finalul-concertului-sustinut-la-iulius-town-in-fata-a-mii-de-fani-–-tion

VIDEO. Lepa Brena, cu ochii în lacrimi la finalul concertului susținut la Iulius Town în fața a mii de fani

foto: Tion

Reactualizat la:

Cunoscuta artistă Lepa Brena a susținut un concert de zile mari sâmbătă seara la Timișoara. Pe scena amplasată în parcarea VIP de la Iulius Town, Diva din Balcani le-a cântat fanilor din România și Serbia vreme de două ore alături de trupa sa Slatki Greh.

Scris de Diana Lupulescu Cunoscuta artistă Lepa Brena a susținut un concert de zile mari sâmbătă seara la Timișoara. Pe scena amplasată în parcarea VIP de la Iulius Town, Diva din Balcani le-a cântat fanilor din România și Serbia vreme de două ore alături de trupa sa Slatki Greh.

Lepa Brena a cântat pentru a treia oară la Timișoara. Primul concert, la care au asistat 50.000 de oameni, a avut loc în anul 1984 pe Stadionul „1 Mai” (Dan Păltinișanu). Fragmente din spectacolul de atunci au fost prezentate sâmbătă seara în filmul documentar: „Lepa Brena – pod peste timp (1984-2023)”, iar prezentatorul evenimentului, Dan Negru, l-a avut ca invitat pe arhitectul Radu Radoslav, care a povestit despre acel concert-fenomen.

Al doilea său spectacol a avut loc în 2019 într-un club din Timișoara.

Sâmbătă seara, potrivit organizatorilor, 15.000 de persoane, unele venite din Serbia, au asistat la concertul susținut de Lepa Brena.

foto: Iulius Town

Artista a interpretat cântece mai noi, dar și melodii devenite celebre în timp precum „Jugoslovenka”, „Seik”, „Bato bato ti si moje zlato”, „Dama iz londona”, „Mile voli disko”, „Ti si moj greh”, „Cik cik pogodi”, „Hajde da se volimo” sau „Luda za tobom”.

La finalul a două ore de concert, în aplauzele și uralele publicului, Lepa Brena nu și-a putut stăpâni lacrimile. Diva din Balcani s-a înclinat și a mulțumit publicului spunând că își aduce aminte de concertul susținut în urmă cu 39 de ani pe stadion. Lepa Brena a mai spus că le-a oferit celor prezenți toată inima, energia și prietenia sa.

„Te iubesc, Timișoara! Te iubesc, România”, a mai spus artista, care a oferit un bis miilor de spectatori prezenți la spectacol.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LIGHT OVER BORDERS, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii. Manifestarea beneficiază și de un sponsor privat.

foto: Tion




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO. Lepa Brena, cu ochii în lacrimi la finalul concertului susținut la Iulius Town în fața a mii de fani – Tion

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă