Prima pagină » Accident în Oradea, lângă Mc Donalds Nufărul: Un Audi a ajuns cu roţile în sus

Accident în Oradea, lângă Mc Donalds Nufărul: Un Audi a ajuns cu roţile în sus

de Roboțelul @ iDOR.info
accident-in-oradea,-langa-mc-donalds-nufarul:-un-audi-a-ajuns-cu-rotile-in-sus

Folclor de Bihor

Mircea Chirila

Ghinionul Oradiei este că marile parcuri ale orașului se află în centru, în timp ce grosul populației trăiește în cartiere. Norocul a făcut ca cimitirul Olosig să fie transformat în parc, că așa au și cei din Rogerius un petic de iarbă verde. Nu de același noroc se bucură, însă, cei din Ioșia și din Nufărul, căci lucrurile cu mult așteptata grădină urbană nu stau prea bine.

Cu tupeu

Florin Ciucaş

E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre „vom muri şi vom fi liberi”, „dreptate, ochii plânşi cer să te vadă” sau „mai bine golan…”. E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând „sistemul”. Despre orele de nesomn…

Zic şi eu

Adrian Cris

Un site de presă din București a pus mâna, săptămâna trecută, pe un document al Ministerului Finanțelor care descrie un adevărat jaf la care este supusă România de un mic număr de cetățeni ai ei – magistrații. Potrivit informațiilor făcute publice, din 2008 până anul trecut, judecătorii și procurorii au intentat Statului 22.800 de procese pentru salarii mai mari. Desigur, și-au dat dreptate unii altora, într-un blat mai ticălos decât cele ale „Cooperativei” din fotbal, odinioară.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Accident în Oradea, lângă Mc Donalds Nufărul: Un Audi a ajuns cu roţile în sus

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă