Prima pagină » Apocalipsa din Fallout ajunge pe Prime Video în 2024

Apocalipsa din Fallout ajunge pe Prime Video în 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
apocalipsa-din-fallout-ajunge-pe-prime-video-in-2024

Amazon nu are încă un trailer pentru serialul său live-action bazat pe lumea din jocurile Fallout, însă ieri a venit cu o dată oficială de lansare. Anunțul nu a fost făcut întâmplător, pentru că 23 octombrie este cunoscută în lumea fanilor jocului ca „Fallout Day”, data la care începe Marele Război care transformă întreaga lume într-una de coșmar, plină de radiații. Astfel, se pare că adaptarea acestei povești de către cei de la Amazon va fi disponibilă exclusiv pe Prime Video, începând cu 12 aprilie 2024.

Todd Howard, game director și producător executiv în cadrul Bethesda, este și producător executiv al serialului, care îi are în distribuție pe Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight), Aaron Moten (Emancipation), Moises Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks) și Sarita Choudhury (Homeland).

Pe lângă un videoclip care anunță data oficială, și care se folosește de o interfață grafică identică cu cea pe care o ai pe Pip-Boy, dispozitivul din joc pe care îl porți cu tine peste tot, Amazon a trimis și un comunicat de presă. În acesta, aflăm mai multe detalii despre povestea serialului, care va avea loc într-o versiune post-apocaliptică (normal) a Los Angeles-ului, și de asemenea va fi considerată ca parte din povestea francizei. Nu avem încă detalii despre numărul de episoade, sau cum vor fi lansate acestea după data premierei.

Adaptările după jocuri video încep să aibă din ce în ce mai mult succes, după o perioadă lungă în care acestea erau considerate cel mult mediocre. The Last of Us de la HBO a fost extraordinar de bine primit, înregistrând recorduri pentru numărul de spectatori, filmul Super Mario Bros este al doilea în topul încasărilor în 2023, după Barbie, iar Amazon pregătește și alte seriale bazate pe titluri celebre din lumea jocurilor video, precum God of War.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apocalipsa din Fallout ajunge pe Prime Video în 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google