Prima pagină » Ce îți oferă o tabletă de 10 inch pentru doar 85.99 euro achiziționată din China?

Ce îți oferă o tabletă de 10 inch pentru doar 85.99 euro achiziționată din China?

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-iti-ofera-o-tableta-de-10-inch-pentru-doar-85.99-euro-achizitionata-din-china?

Astăzi am dat peste o tabletă tare interesantă la prima vedere, asta dacă luăm în calcul dotările, design-ul și bineînțeles prețul la care este comercializată. Este o tabletă fără branding descoperită în oferta celor de la Cafago și descoperim ce are de oferit în rândurile de mai jos, iar la final avem și detalii despre suma pe care trebuie să o plătești pe un asemenea dispozitiv.

Tableta

Ca design tableta arată neașteptat de bine și pare că se inspiră de la un Xiaomi Pad, cu o carcasă cu look metalic și muchii înguste ale ecranului. Vine cu ecran de 10.1 inch ce oferă rezoluție Full HD, iar la interior găsim un procesor 10-core MediaTek Helio X20, o soluție mai veche ce-i drept, dar suficientă pentru task-uri ce țin de consum multimedia.

Tableta

Are 8 GB RAM + 256 GB stocare flash care sună tare bine, iar pe lista de dotări mai găsim și bateria de 7000 mAh. Are și conectivitate 3G, plus slot dual-SIM. La pachet ai și încărcător, iar din zona de recenzii aflăm că tableta se livrează într-un pachet robust ce protejează dispozitivul pe timpul transportului.

Are construție metalică aparent și vine cu folie pentru ecran, un mic stand și stylus. Cât despre preț, ai ocazia să cumperi tableta la suma de doar 85.99 euro, fiind livrată gratuit din depozitul din China, cu transport în 11-15 zile lucrătoare. O comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce îți oferă o tabletă de 10 inch pentru doar 85.99 euro achiziționată din China?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă