Prima pagină » ASUS confirmă utilizarea procesorului Snapdragon 8 Gen3 pe noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 8

ASUS confirmă utilizarea procesorului Snapdragon 8 Gen3 pe noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 8

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-confirma-utilizarea-procesorului-snapdragon-8-gen3-pe-noile-smartphone-uri-de-gaming-rog-phone-8

Deși nu era nici urmă de dubiu faptul că ASUS va folosi procesorul Snapdragon 8 Gen3 pe viitoarele telefoane de gaming din seria ROG Phone 8, iată că astăzi avem și confirmarea oficială, la pachet cu un teaser. Noile modele se vor bucura de boost-ul de performanță adus de procesorul Qualcomm, iar legat de lansare, mă aștept ca debutul să vină undeva prin primăvară. 

Pentru că tot vorbeam mai sus despre upgrade-ul de performanță, cu Snapdragon 8 Gen3 vom avea un boost de 30% pentru performanța CPU, eficiență crescută cu 20% și performanță crescută cu 25% pentru GPU. Trebuie specificat faptul că modelele din seria ROG Phone 8 au mai apărut online, un exemplu fiind AI2401_A destinat pieței globale.

L-am văzut chiar și în GeekBench cu 2213 puncte single-core și 7048 puncte multi-core, plus 16 GB RAM. Design-ul mă aștept să nu se schimbe prea mult și nici ecranul. Va fi în continuare un telefon masiv cu baterie de 6000 mAh și poate de această dacă crește și puterea de alimentare. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS confirmă utilizarea procesorului Snapdragon 8 Gen3 pe noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 8

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă