Prima pagină » Ce fac Prințul Harry și Meghan Markle de Crăciun. Cineva o să fie foarte dezamăgit!

Ce fac Prințul Harry și Meghan Markle de Crăciun. Cineva o să fie foarte dezamăgit!

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-fac-printul-harry-si-meghan-markle-de-craciun.-cineva-o-sa-fie-foarte-dezamagit!

Se zvonește că Ducii de Sussex își caută casă în Marea Britanie, însă asta înseamnă că fiul rătăcitor al Regelui Charles se întoarce acasă? Sau că plănuiește să-și petreacă sărbătorile de iarnă în sânul familiei sale?

Istoricul și expertul regal Tessa Dunlop ne face cunoscute planurile Prințului Harry și ale familiei sale americane pentru finalul de an. Sau, mai bine spus, ne pune în vedere ce nu vor face el și Meghan Markle de Crăciun. Iar cineva va fi extrem de dezamăgit de planurile acestora de sfârșit de an!…

Meghan și Harry s-au rupt de familia regală britanică de niște ani buni și absentează, de fiecare dată, din Sandringham, unde obișnuiesc rudele prințului să-și petreacă Crăciunul. „Crăciunul se apropie și ne dorim ca Meghan și Harry să injecteze puțin farmec transatlantic în brandul Windsor”, susține istoricul Tessa Dunlop în The Mirror.

„Dar nu trebuie să ne ținem respirația așteptând acest lucru, din simplul fapt că Harry n-a ajuns la Balmoral în această vară și sunt puține șanse să se ducă la Sandringham de Crăciun”, a ținut aceasta să adauge. Cu alte cuvinte, nu se va reuni cu Regele Charles, spre marea dezamăgire a acestuia.

„Mai mult, nimeni nu crede că Ducii de Sussex vor cumpăra vreun penthouse pe lângă Londra. La fel de bine, nu trebuie să ne așteptăm nici că Regele Charles va primi prea curând o îmbrățișare călduroasă de la nepoții lui de peste ocean”, conchide expertul regal și istoricul Tessa Dunlop. Iar acest lucru nu este decât o veste proastă pentru monarhul britanic, care nu-și dorește nimic mai mult decât să-și vadă nepoții, pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet.

În ultima vreme, s-au făcut multe speculații că Harry duce dorul țării natale și-a prietenilor lui britanici, însă Dunlop e de părere că toate aceste frământări pe care le-ar avea prințul în momentul de față au de-a face, de fapt, cu stilul de viață preferat de Meghan. Ea adoră lumina reflectoarelor, iar el și-a dorit o viață mai retrasă, mai discretă decât o avea acasă. Cu alte cuvinte, există tensiuni între cei doi soți regali pe acest subiect, ne informează Dunlop.

„La fel cum Camilla era doar amanta malefică până când am descoperit-o ca fiind o regină caldă și drăguță, Harry e portretizat ca un băiat pierdut, care nu-și dorește decât să se întoarcă acasă”, a continuat expertul regal. Însă, având în vedere că el n-a vizitat Marea Britanie decât de câteva ori anul acesta, e puțin probabil că se va muta înapoi în UK.

image

Mai multe pentru tine…

„Cel mai probabil, noi, publicul, îi ducem dorul lui Harry. Să fim serioși, stilul lor de viață retras din America, de unde ies doar ocazional, pentru a se implica într-un proiect caritabil, e cam plicticos!”, adaugă istoricul care nu crede într-o împăcare între Harry și tatăl lui și nici nu-și face iluzii că Ducii de Sussex vor petrecere sărbătorile de iarnă în Marea Britanie.

Cel mai probabil, Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece în familie Crăciunul și anul Nou, acasă la ei, în Montecito. Și vor primi cu siguranță vizita mamei fostei actrițe americane, Doria, care se află la câteva ore distanță de casa lor. Ce-i drept, sunt șanse mai mari ca micuții Archie și Lilibet să primească vizita și cadourile unor celebrități americane de prin zonă decât să cânte colinde cu bunicul lor, Regele Charles. Din păcate!   

foto – GettyImages




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce fac Prințul Harry și Meghan Markle de Crăciun. Cineva o să fie foarte dezamăgit!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type